Σάκκαρη: «Ετρεξα τόσο που θα χρειαστώ... πεντικιούρ» (vid)

Κώστας Ευθυμιάδης
Σάκκαρη: «Ετρεξα τόσο που θα χρειαστώ... πεντικιούρ» (vid)
Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την εξαιρετική της πρεμιέρα στο WTA Finals και για το… περίφημο καπέλο των Τεξανών.

Απαλλαγμένη από το άγχος, η Μαρία Σάκκαρη μπήκε να διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στην Τζέσικα Πεγκούλα και τα κατάφερε.

Έκανε ιδανική αρχή στο WTA Finals στο Τέξας και πλέον τα ξημερώματα της Πέμπτης κόντρα στην Σαμπαλένκα, θα επιδιώξει να κλειδώσει την πρόκριση.

Με το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στην άτυπη ρεβάνς που πήρε από την Πεγκούλα, μετά την ήττα στον τελικό της Γουαδαλαχάρα.

«Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντι στην Τζες, είναι εκπληκτική παίκτρια. Έχει πολλή αυτοπεποίθηση αυτή την περίοδο και ήξερα πως θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο, αλλά έδειξα εμπιστοσύνη στο παιχνίδι μου, ήμουν και εντελώς ξεκούραστη σε σχέση με το προηγούμενο αγώνα μας και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ξεκίνησα με νίκη εδώ» είπε αρχικά για τη νίκη της με 2-0 σετ.

Στη συνέχεια η συζήτηση εστιάστηκε στο… καπέλο των Τεξανών που φόρεσε στην διάρκεια φωτογράφισης για το τουρνουά, για την οποία πήρε ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια.
«Νομίζω πως μου πήγαινε! Δεν το φόρεσα ακόμα έξω, αλλά μάλλον θα το κάνω. Είναι πολύ ωραία η κουλτούρα του κόσμου εδώ, μ' αρέσει. Βλέπεις διαφορετικά πράγματα, βλέπεις πως ντύνεται ο κόσμος με τις μπότες και τα καπέλα και εκπροσωπεί την κουλτούρα του. Όλοι είναι πολύ ευγενικοί, σε όλα τα εστιατόρια που πήγαμε μας συμπεριφέρθηκαν πολύ όμορφα. Είναι συναρπαστικό, τις επόμενες μέρες θα έρθουν και άλλοι άνθρωποι να μας παρακολουθήσουν. Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε και σας ευχαριστώ που ακολουθείτε το γυναικείο τένις» ανέφερε.

Η νίκη της επί της Πεγκούλα ήταν η πρώτη της φέτος απέναντι σε παίκτρια του Τοπ5.

«Ήρθε λίγο αργά στη σεζόν, αλλά τουλάχιστον ήρθε. Όπως έχω ξαναπεί, ανέτρεψα τα πράγματα την προηγούμενη εβδομάδα και νιώθω ξανά αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μου, βρίσκω τη φόρμα μου και πάλι. Αυτό είναι καλό γι' αυτό το τουρνουά, αλλά και για την επόμενη σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένη για να συνεχίσω να παίζω καλό τένις αυτή την εβδομάδα» κατέληξε η Σάκκαρη.

«Υπήρχαν στιγμές φέτος που ήμουν δυστυχισμένη»

Η Σάκκαρη στη συνέχεια μίλησε και τηλεοπτικά για το παιχνίδι, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Έπρεπε να κάνω διαφορετικά πράγματα από την τελευταία μας συνάντηση. Έπρεπε να αλλάξω την τακτική μου. Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν εξουθενωμένη. Δεν είχα ενέργεια. Ήξερα ότι έπρεπε να γίνω πιο επιθετική. Πίεσα τον εαυτό μου για να παίξω πιο επιθετικά. Σε αυτά τα court, αν είσαι παθητική δεν έχει αποτέλεσμα. Εμπιστεύτηκα το παιχνίδι και το σερβίς μου. Έτρεξα τόσο πολύ που θα χρειαστώ πεντικιούρ μετά από αυτό το ματς».

Επίσης, κάνοντας έναν απολογισμό της σεζόν, είπε:

«Ήταν δύσκολη χρονιά. Υπήρχαν στιγμές που δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Ήμουν λυπημένη, δυστυχισμένη. Αλλά παρέμενα στο Νο5 και ξεχνούσα ότι είμαι μια από τις καλύτερες στον κόσμο. Κάλιο αργά παρά ποτέ. Προσπαθούσα να θυμίσω στον εαυτό μου ότι είμαι ακόμα μια από τις κορυφαίες και ότι μπορώ να τα καταφέρω. Μπορώ να γυρίσω τις καταστάσεις. Δούλεψα με την ομάδα και τον ψυχολόγο μου, βρήκα τρόπους και πλέον έχω επιστρέψει, είμαι πάλι εδώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA FINALS Τελευταία Νέα