Παρίσι: Aποκλεισμός για Σίνερ, οι Αλκαράθ και Τζόκοβιτς έμαθαν αντιπάλους

Newsroom
Παρίσι: Aποκλεισμός για Σίνερ, οι Αλκαράθ και Τζόκοβιτς έμαθαν αντιπάλους
Ο Γιάνικ Σίνερ αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο στο Παρίσι Masters, ολοκληρώνοντας τη χρονιά του, οι Τζόκοβιτς και Αλκαράθ έμαθαν τους αντιπάλους τους στο 2ο γύρο, το δικό του αντίπαλο περιμένει να μάθει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Γιάνικ Σίνερ είδε τις λίγες ελπίδες που είχε για πρόκριση στο ΑΤΡ Finals του Τορίνο, να εξανεμίζονται στο Παρίσι, ο Ιταλός ηττήθηκε από τον Ελβετό, Μαρκ Αντρέα Χέσλερ (Νο.61) με 6-2, 6-3 στον 1ο γύρο του παρισινού Όπεν και ολοκλήρωσε τη σεζόν.

Ο διεκδικητής ενός εκ των δυο εισιτηρίων που έχουν απομείνει για τους τελικούς της ΑΤΡ, ο Τέιλορ Φριτς, κέρδισε τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα με 7-5, 6-2 και περιμένει να μάθει αντίπαλο από τη μονομαχία του Άντι Μάρεϊ με τον Ζιλ Σιμόν.

Στο μεταξύ οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Κάρλος Αλκαράθ, έμαθαν τους αντιπάλους τους στον 2ο γύρο. Ο 19χρονος Ισπανός, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Γιοσιχίτο Νισιόκα, που επικράτησε του Καράτσεφ (Νο58) με 6-3, 6-4.

Ο Τζόκοβιτς, την Τρίτη (1/11) θα παίξει με τον Αμερικανό, Μάξιμ Κρέσι, που άφησε εκτός συνέχειας τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν με 6-3, 6-3.

Ο Τζον Ίσνερ αποκλείοντας τον Γερμανό, Όσκαρ Ότε με 6-4, 7-6(3) θα είναι ο αντίπαλος του Αντρέι Ρούμπλεφ, ενώ ο Φελίξ Αλιασίμ προερχόμενος από τον τίτλο στο 500άρι της Βασιλείας, θα αγωνιστεί με τον Μίκαελ Ίμερ, με τον Σπουηδό να νικά τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ με 6-1, 7-6(2), 6-4.

Το μεσημέρι της Τρίτης (1/11, 12:00) θα γίνει και ο αγώνας ανάμεσα στον Βρετανό, Ντάνιελ, Έβανς και τον Αμερικανό, Μπράντον Νακασίμα από όπου θα προκύψει ο αντίπαλος για τον Στέφανο Τσιτσιπά στον 1ο γύρο.

 

ATP Τελευταία Νέα