Σάκκαρη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη νίκη» (vid)

Κώστας Ευθυμιάδης
Σάκκαρη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη νίκη» (vid)
Περιχαρής η Μαρία Σάκκαρη στις δηλώσεις της μετά το ματς, ετοιμάζεται πλέον για την μάχη με την Κονταβέιτ.

Σε πελάγη ευτυχίας ήταν όπως είναι λογικό, η Μαρία Σάκκαρη μετά το τέλος του ματς με την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η Ελληνίδα τενίστρια εξασφάλισε θέση στα ημιτελικά και στις δηλώσεις της on court, ανέφερε πως είναι μία νίκη που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

«Νομίζω ότι η ατμόσφαιρα το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό. Ήξερα ότι ήταν απίστευτα εδώ, αλλά παίζοντας μπροστά σε αυτό το κοινό το κατάλαβα. Είναι η πρώτη μεγάλη μου νίκη στο Μεξικό και δεν θα την ξεχάσω ποτέ» είπε αρχικά η Σάκκαρη και πρόσθεσε:

«Πιστέψτε με, παίζω με πάθος, έρχομαι από την Ελλάδα. Μοιάζουμε σαν χώρες. Η ενέργεια που δίνει το κοινό είναι απίστευτη, με έκανε να νιώθω ότι παίζω στο σπίτι μου και σας ευχαριστώ πολύ. Με βοηθήσατε να παίξω ακόμα καλύτερα».

Η Σάκκαρη ανέφερε πως στο αποψινό ματς είχε και την τύχη με το μέρος της, αλλά χρειάστηκε και η καρδιά και η ψυχή της για να πάρει την πρόκριση.

«Η τύχη βοηθάει πάντα, αλλά παίζοντας με την καρδιά μου κάνω τα πράγματα πιο εύκολα. Το τένις είναι το τελευταίο που έχει σημασία, γιατί το να πιστεύεις στον εαυτό σου και να παίζεις με καρδιά είναι πάρα πολύ σημαντικό» είπε χαρακτηριστικά.

Οσον αφορά τον ημιτελικό με την Κονταβέιτ, σημείωσε πως γνωρίζουν καλά η μία την άλλη.

«Θα είναι μια ενδιαφέρουσα μονομαχία. Ξέρουμε καλά η μία την άλλη και θα είναι μεγάλη πρόκληση. Γνωριζόμαστε πολύ καλά, έχουμε ξεκινήσει μαζί το Tour και της είχα πει και στην Μόσχα μέσα στην σεζόν ότι θα τα πούμε στην Γουαδαλαχάρα. Δεν με πίστεψε τότε».

 

WTA FINALS Τελευταία Νέα