Μπαντόσα: «Ηξερα ότι θα ήταν δύσκολη μάχη απέναντι στην Σάκκαρη»

Newsroom
Μπαντόσα: «Ηξερα ότι θα ήταν δύσκολη μάχη απέναντι στην Σάκκαρη»
Η Πάουλα Μπαντόσα εξασφάλισε θέση στα ημιτελικά του WTA Finals και αναφέρθηκε στην μάχη της με την Σάκκαρη.

Η Πάουλα Μπαντόσα έγινε η δεύτερη, μετά την Ανέτ Κονταβέιτ, που εξασφάλισε θέση στα ημιτελικά του WTA Finals.

H Ισπανίδα μετά από μεγάλη μάχη κέρδισε την Μαρία Σάκκαρη με 2-0 σετ και στο τέλος του αγώνα παραδέχτηκε πως το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σκληρό, καθώς περίμενε την Μαρία να είναι ανταγωνιστική.

«Νομίζω ότι έγινε ένα αρκετά σκληρό ματς. Από την πλευρά μου με βοήθησε το σερβίς, που ήταν καλό. Παλεύω για κάθε πόντο και γνώριζα ότι θα ήταν μια δύσκολη μάχη απέναντι στη Μαρία», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι παρέμεινα επιθετική σε όλο το ματς. Όταν κερδίζεις τέτοιους αγώνες, νομίζω ότι πρέπει να τα κάνεις όλα καλά. Το κλειδί ήταν οι πόντοι που πήρα σε σημαντικές στιγμές του παιχνιδιού. Ήμουν αρκετά γενναία κι έπαιξα πολύ καλά».

Η Μπαντόσα μετρά έξι νίκες απέναντι σε Top10 παίκτριες, όλες φέτος.

«Νομίζω ότι πήρα την πρώτη μου νίκη επί αντιπάλου του Top 10 πριν από τέσσερις μήνες. Όλα ήταν πολύ καινούργια για μένα. Χρειαζόμουν εμπειρία. Έπρεπε να τα περάσω όλα αυτά. Νομίζω ότι όταν πήρα την εμπειρία, όλα αυτά τα πράγματα, πήγαν καλά. Θεωρώ πως είμαι αρκετά ανταγωνιστική, πλέον. Νομίζω ότι χρειαζόμουν λίγο να προσαρμοστώ, να είμαι εδώ και να παίξω τέτοιου είδους αγώνες, να μάθω» ανέφερε η Ισπανίδα τενίστρια.

@Photo credits: WTA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA FINALS Τελευταία Νέα