WTA Finals: Κέρδισε η Σαμπαλένκα, «τελικός» με Σάκκαρη

Newsroom
WTA Finals: Κέρδισε η Σαμπαλένκα, «τελικός» με Σάκκαρη
Η Αρίνα Σαμπαλένκα κατάφερε να κερδίσει με ανατροπή την Ιγκα Σβιόντεκ και την Δευτέρα κόντρα στην Σάκκαρη θα κριθεί το δεύτερο εισιτήριο του ομίλου για τα ημιτελικά.

Με μεγάλη προσπάθεια και ανατροπή, η Αρίνα Σαμπαλένκα κέρδισε την Ιγκα Σβιόντεκ και έκανε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα στον όμιλο της Σάκκαρη, στα WTA Finals.

H Λευκορωσίδα επικράτησε με 2-1 σετ (2-6, 6-2, 7-5 σε 2 ώρες και 18 λεπτά) και έτσι την Δευτέρα στην μονομαχία με την Σάκκαρη θα κριθεί το δεύτερο εισιτήριο του ομίλου για τα ημιτελικά, καθώς με τη νίκη της, έστειλε ήδη εκεί την Μπαντόσα.

Μετά από ένα κακό 1ο σετ, η Σαμπαλένκα βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο, αλλά αυτό λειτούργησε υπέρ της όπως αποδείχθηκε. Ανέβασε επίπεδο στο τένις που έπαιζε και ισοφάρισε πολύ εύκολα.

Στο τρίτο σετ οι δυο τους έμειναν σε επαφή στο σκορ μέχρι το 5-5. Εκεί ήρθε το κρίσιμο break για την Λευκορωσίδα που κράτησε εύκολα το σερβίς της και πήρε την πρώτη της νίκη.

Μία νίκη που βγάζει οριστικά πρώτη την Μπαντόσα στον όμιλο και όποια από τις Σαμπαλένκα και Σάκκαρη κερδίσει, θα βγει δεύτερη και θα παίξει με την πρώτη του άλλου ομίλου.

Το στατιστικό που κάνει αίσθηση πάντως για την Σαμπαλένκα είναι πως εκτός τους 8 άσους που είχε στο ματς, έκανε 16 διπλά λάθη στο σερβίς της, με τα 9 από αυτά στο τρίτο σετ το οποίο κέρδισε!


@Photo credits: WTA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA FINALS Τελευταία Νέα