WTA Finals: Προβληματίζει το υψόμετρο στη Γουαδαλαχάρα

Newsroom
WTA Finals: Προβληματίζει το υψόμετρο στη Γουαδαλαχάρα
Το WTA Finals αρχίζει αλλά οι κορυφαίες τενίστριες του κόσμου που συμμετέχουν αγωνιούν για την προσαρμογή τους στις συνθήκες υψομέτρου της Γουαδαλαχάρα.

Η Γουαδαλάχαρα που θα φιλοξενήσει από τις 10 έως τις 17/11 το WTA Finals είναι μια πόλη που απέχει 1.500μ από την θάλασσα και αυτό προβληματίζει τις παίκτριες.

Οι κορυφαίες τενίστριες του κόσμου ανάμεσα τους και η Μαρία Σάκκαρη αγωνιούν για την πρεμιέρα τους και κατά πόσο θα την επηρεάσει η υψομετρική διαφορά και εξέφρασαν αυτή την αγωνία τους και δηλώσεις.

Η Μαρία Σάκκαρη είπε: «Ξέραμε ότι πρέπει να προσαρμοστούμε. Προσωπικά ξέρω ότι ίσως δεν μπορώ να παίξω το καλύτερό μου τένις αλλά πρέπει να το δεχτώ. Μερικές φορές κάνεις κάποια λάθη που δεν συνηθίζεις να κάνεις στο επίπεδο της θάλασσας».

Η Λατίνα Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα σημείωσε: « Δυσκολεύομαι να συνηθίσω τις συνθήκες γιατί δεν έχω συναντήσει στο παρελθόν κάτι τέτοιο. Είναι δύσκολο να συνηθίσω το κοντρόλ της μπάλας και πιστεύω ότι είναι δύσκολο για όλους».

Το Νο2 κόσμου η Αρίνα Σαμπαλένκα μίλησε για σοκ: «Την πρώτη ημέρα ήμουν σε σοκ καθώς δεν μπορούσα να κοντρολάρω καθόλου τη μπάλα. Προσπάθησα να προσαρμόσω την τάση του πλέγματος της ρακέτας μου και να βρω τα καλύτερα δυνατά κιλά».

@Photo credits: Twitter WTA
 

WTA FINALS Τελευταία Νέα