Wimbledon: Ξεκινούν τα προημιτελικά με Σβιόντεκ και Τζόκοβιτς

Wimbledon: Ξεκινούν τα προημιτελικά με Σβιόντεκ και Τζόκοβιτς
Στην τελική ευθεία πλέον το Wimbledon με τους πρώτους δύο προημιτελικούς σε άνδρες και γυναίκες, να λαμβάνουν μέρος στα δύο μεγάλα court.

Οκτώ άνδρες κι άλλες τόσες γυναίκες έμειναν στο κυρίως ταμπλό του Wimbledon. Οι μισοί μπαίνουν σήμερα στα δύο κεντρικά γήπεδα, με στόχο να εξασφαλίσουν τα πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά.

Στους άνδρες, ο Τζόκοβιτς μετά το διήμερο δύσκολο παιχνίδι με τον Χουρκάτζ, θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ, ο οποίος θα προσπαθήσει να σπάσει το σερί των 32 σερί νικών του Σέρβου στο Wimbledon, αλλά και το αήττητο του Νο2 στον κόσμο στο Center Court, το οποίο κρατάει από το 2013! Αν το καταφέρει, θα περάσει και τον Τσιτσιπά στην παγκόσμια κατάταξη.

Πριν από το ματς αυτό, στο κεντρικό γήπεδο θα μπει η Ιγκα Σβιόντεκ η οποία θα αντιμετωπίσει την ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά, την Ελίνα Σβιτολίνα, η οποία ούτε χρόνο μετά τη γέννηση του παιδιού της, βρίσκεται να παίζει σε έναν προημιτελικό grand slam απέναντι στο Νο1.

Στο Court 1, η Τζέσικα Πεγκούλα και η Μαρκέτα Βοντρούσοβα θα δώσουν ένα αμφίρροπο ματς, ενώ ακολουθεί ο αγώνας του… δαιμονισμένου Γιάνικ Σίνερ κόντρα στον Ρομάν Σαφιούλιν, ο οποίος στο πρώτο Wimbledon της καριέρας του, κάνει μία μεγάλη πορεία.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Center Court

15:30 Σβιόντεκ - Σβιτολίνα

17:00 Ρούμπλεφ - Τζόκοβιτς

Court 1

15:00 Πεγκούλα - Βοντρούσοβα

16:30 Σίνερ - Σαφιούλιν

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα