Φέντερερ: «Ελπίζω να επιστρέψω στο Wimbledon για μία ακόμη φορά» (vid)

Newsroom
Φέντερερ: «Ελπίζω να επιστρέψω στο Wimbledon για μία ακόμη φορά» (vid)
Ο Ρότζερ Φέντερερ έκανε αναδρομή στην παρουσία του στο κεντρικό Court του Wimbledon μετά την αποθέωση που γνώρισε από το κοινό.

Μπορεί να μην αγωνίστηκε φέτος για πρώτη φορά στο Wimbledon, από την αρχή της πορείας του στο Tour, αλλά ο Ρότζερ Φέντερερ κατάφερε να γίνει το πρόσωπο της ημέρας χθες.

Οι Βρετανοί γιόρτασαν τα 100 χρόνια από το άνοιγμα του κεντρικού γηπέδου και εκεί βρέθηκαν πολλοί σπουδαίοι τενίστες που σήκωσαν το τρόπαιο.

Κανείς όμως δεν είχε την υποδοχή που είχε ο Φέντερερ, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο και έκανε δηλώσεις, αναφέροντας πως ελπίζει το 2023 να κάνει ένα τελευταίο Tour στο Λονδίνο.

«Είχα την τύχη να παίξω πολλούς αγώνες στο Centre Court. Σήμερα νιώθω περίεργα που βρίσκομαι εδώ με έναν διαφορετικό ρόλο, αλλά είναι θαυμάσιο που είμαι εδώ με όλους τους άλλους πρωταθλητές και αυτό το γήπεδο μου έχει δώσει τις μεγαλύτερες νίκες και τις μεγαλύτερες ήττες μου» είπε αρχικά ο Φέντερερ και συνέχισε:

«Μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές ήταν το 2001 που έπαιξα εδώ με τον Πιτ Σάμπρας που ενέπνευσε πολλούς από εμάς να παίξουμε. Προσπάθησα για το καλύτερο και να εκπροσωπήσω αυτό το άθλημα με καλό τρόπο, ελπίζω να το κατάφερα αυτό και ελπίζω να επιστρέψω για μια ακόμα φορά».


 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα