Φέντερερ: Οριστικά πρεμιέρα στο Laver Cup

Newsroom
Φέντερερ: Οριστικά πρεμιέρα στο Laver Cup
Ο Ρότζερ Φέντερερ επιβεβαίωσε πως θα επιστρέψει στους αγώνες στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε περιοδικό της Ελβετίας, ο Ρότζερ Φέντερερ επιβεβαίωσε ότι δεν θα αγωνιστεί πριν το Rod Laver Cup τον Σεπτέμβριο.

Ο θρύλος του τένις θα επιστρέψει μετά το US Open στη δράση και όπως τόνισε, με επιλεγμένα τουρνουά καθώς δεν θέλει να επιβαρύνει άλλο το σώμα του, λίγο πριν αποσυρθεί.

«Δεν θα παίξω σε 20 τουρνουά όπως συνήθιζα. Το πρόγραμμα θα είναι πιο διαχειρίσιμο. Ξέρω ότι τα παιδιά μου θα είναι χαρούμενα να ταξιδέψουν μαζί μου σε κάποια μέρη του κόσμου όπως το Λονδίνο ή το Μαϊάμι» είπε ο Φέντερερ δίνοντας μία… ιδέα για το που θα τον δούμε το 2023.

«Είτε ταξιδεύει μαζί μου η οικογένειά μου, είτε όχι, είναι ένα ευχάριστο… πρόβλημα. Το λέω γιατί αν ταξιδεύουν μαζί μου, σημαίνει πως το γόνατο είναι καλά και θα παίζω τουλάχιστον μία εβδομάδα στα τουρνουά», πρόσθεσε ο Ελβετός.

Στην συνέντευξη τόνισε και πάλι πως η επέμβαση ήταν απαραίτητο να γίνει έστω κι αν αυτή τον άφηνε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγώνων, ενώ ανέφερε και ένα αστείο περιστατικό με τον πατέρα του, όταν σε μικρή ηλικία είχε παίξει άσχημα σε ένα τουρνουά και τον έβγαλε έξω από το αυτοκίνητο, πετώντας του… χιονόμπαλες για τιμωρία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα