Τζόκοβιτς: Στις 25 σερί νίκες στο Wimbledon

Newsroom
Τζόκοβιτς: Στις 25 σερί νίκες στο Wimbledon
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αν και έχασε σετ, νίκησε με άνεση τον Τιμ φαν Ριτόβεν με 3-1, για τον 13ο προημιτελικό του στο Wimbledon, αντίπαλός του εκεί θα είναι ο 20χρονος Ιταλός, Γιάνικ Σίνερ.

Ένα ακόμα βήμα προς τον 4ο διαδοχικό τίτλο του και 7ο συνολικά στο Wimbledon έκανε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Σέρβο να νικά τον Ολλανδό Τιμ φαν Ριτόβεν με 6-2, 4-6, 6-1, 6-2, στο τελευταίο παιχνίδι της Κυριακής (3/7) στο κεντρικό κορτ.

Αν και έχασε σετ ο Τζόκοβιτς στην ουσία δεν απειλήθηκε από τον αντίπαλό του, φθάνοντας στις 25 σερί νίκες στο Wimbedon.

O Φαν Ριτόβεν είχε 41 winners (12 περισσότερους από τον Τζόκοβιτς), έβγαλε 20 άσους (7 ο Τζόκοβιτς), όμως υπέπεσε και σε 53 αβίαστα λάθη (μόλις 19 ο Τζόκβιτς), και σε συνδυασμό με τα έξι break που δέχθηκε, δεν είχε τύχη για κάτι καλύτερο.

Τώρα ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Γιάνικ Σίνερ, με τον Ιταλό να κατακτά τη νίκη της ημέρας κόντρα στον Κάρλος Αλαράθ. Ο νικητής στα ημιτελικά θα παίξει με έναν από τους Νταβίτν Γκοφέν ή Κάμερον Νόρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα