Wimbledon: Σούπερ κόντρα με Αλκαράθ και Σίνερ, σούπερ ρεκόρ ο Ίσνερ

Newsroom
Wimbledon: Σούπερ κόντρα με Αλκαράθ και Σίνερ, σούπερ ρεκόρ ο Ίσνερ
Οι Κάρλος Αλκαράθ και Γιάνικ Σίνερ έδωσαν ραντεβού στον 4ο γύρο του Wimbledon, με τον νικητή να πηγαίνει πάνω στον Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά. Ιστορία έγραψε ο Τζον Ίνσερ, είναι πλέον ο παίκτης με τους περισσότερους άσους, φθάνοντας στους 13.748 !

Οι Κάρλος Αλκαράθ και Γιάνικ Σίνερ συνέχισαν με άνετες νίκες, δίνοντας ραντεβού στον 4ο γύρο στο Wimbledon. O Aλκαράθ χρειάστηκε μόλις 98 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γερμανού, Όσκαρ Ότε με 6-3, 6-1, 6-2 και να συνεχίζει την πορεία του.

Εκεί θα συναντήσει τον Γιάνικ Σίνερ, με τον 20χρονο Ιταλό να νικά τον Τζον Ίσνερ με 6-4, 7-6(4), 6-3. Σε αυτό το παιχνίδι ο ύψους 2.08μ. Αμερικανός έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο παίκτης με τους περισσότερους άσους.

Ο Ίσνερ ήθελε μόλις 5 άσους για να περάσει στην πρώτη θέση όλων των εποχών, ξεπερνώντας τον Ιβο Κάρλοβιτς, τελείωσε τον αγώνα με 24 και έφθασε συνολικά στους 13.748, ξεπερνώντας τον Ίβο Κάρλοβιτς (13.728). Στην 3η θέση βρίσκεται ο Ρότζερ Φέντερερ (11.478).

Να σημειωθεί πως ο νικητής του αγώνα ανάμεσα στον Αλκαράθ και τον Σίνερ στον επόμενο γύρο θα βρει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στον Ολλανδό, Τιμ φαν Ριτόβεν.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα