Wimbledon: Πρόγραμμα με Σάκκαρη, Zαμπέρ, Νόλε και Αλκαράθ

Newsroom
Wimbledon: Πρόγραμμα με Σάκκαρη, Zαμπέρ, Νόλε και Αλκαράθ
Πρεμιέρα 3ου γύρου σήμερα (1/7) στο Λονδίνο, με τη Μαρία Σάκκαρη να αγωνίζεται κυνηγώντας την πρώτη της είσοδο στον 4ο γύρο του Wimbledon.

Η Μαρία Σάκκαρη κυνηγά σήμερα (μετά τις 15:00 ώρα Ελλάδος) την πρόκριση στην δεύτερη εβδομάδα του Wimbledon για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Οσο περίεργο κι αν ακούγεται, το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης δεν έχει καταφέρει στο συγκεκριμένο slam να πάει πέρα από τον τρίτο γύρο, στον οποίο παίζει σήμερα κόντρα στην Τατιάνα Μαρία από τη Γερμανία (Νο103).

Στην 6η της παρουσία στο Wimbledon έχει μία σπουδαία ευκαιρία να πάει για πρώτη φορά στην δεύτερη εβδομάδα του προγράμματος, παίζοντας με μία τενίστρια την οποία βρήκε μπροστά της άλλη μία φορά, φέτος στον 1ο γύρο του Australian Open, κερδίζοντάς την. Σε επίπεδο junior είχαν βρεθεί άλλη μία φορά αντιμέτωπες, με την Γερμανίδα να κερδίζει.

Ο αγώνας θα αρχίσει αμέσως μετά το παιχνίδι του Τιάφο με τον Μπούμπλικ, που θα αρχίσει στις 13:00 ώρα Ελλάδος.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια που ξεχωρίζουν σήμερα, στο κεντρικό γήπεδο ξεκινά η Zαμπέρ κόντρα στην Παρί, ενώ ακολουθεί Σερβική μονομαχία μεταξύ Τζόκοβιτς και Κετσμάνοβιτς, ενώ τρίτο ματς είναι του Νόρι με τον Τζόνσον.

Στο Γήπεδο 1 θα παίξει τελευταίο ματς ο Αλκαράθ με τον Γερμανό Οτε, ενώ το παιχνίδι της Οσταπένκο με την Μπέγκου, που βγάζει αντίπαλο για την Σάκκαρη, θα γίνει πρώτο (13:00) στο Γήπεδο 3.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της ημέρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα