Wimbledon: Ο Φόκινα αποκλείστηκε με… πέναλτι στο super tie break

Newsroom
Wimbledon: Ο Φόκινα αποκλείστηκε με… πέναλτι στο super tie break
Με τον χειρότερο τρόπο αποκλείστηκε ο Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα καθώς δέχτηκε ποινή σε match point του Βέσελι, στο super tie break του πέμπτου σετ.

Πάλευε για τέσσερις ώρες, για να χάσει το ματς σε super tie break του πέμπτου σετ ο Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φόκινα, με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Ο Γίρι Βέσελι έφτασε σε match point με προβάδισμα 9-7 στο τελευταίο και κρίσιμο game, με τον Φόκινα να κάνει ένα λάθος που θα το μετανιώνει για καιρό. Στον ακριβώς προηγούμενο πόντο έκανε ένα λάθος που τον εκνεύρισε και χτύπησε με μανία το μπαλάκι ψηλά.

Μόνο που ήδη είχε δεχτεί ένα warning και το δεύτερο έφερνε ποινή πόντου. Ο Κάρλος Ράμος, διαιτητής που έγινε viral στην επίθεση που του έκανε η Σερένα Γουίλιαμς στον τελικό του US Open κόντρα στην Οσάκα, τήρησε τον κανονισμό και έδωσε τον πόντο και το ματς στον Βέσελι.

Ο Νταβίντοβιτς αιφνιδιάστηκε καθώς δεν θυμόταν ότι είχε δεχτεί warning στην διάρκεια του ματς και για περίπου 15 λεπτά έκατσε στον πάγκο του απαρηγόρητος για τον τρόπο με τον οποίο αποχαιρέτησε την διοργάνωση, με τη νίκη του επί του Χουρκάτζ στον πρώτο γύρο να πηγαίνει στράφι.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα