Ζβέρεφ: Εκτός για 6-8 εβδομάδες σύμφωνα με την L’ Equipe

Newsroom
Ζβέρεφ: Εκτός για 6-8 εβδομάδες σύμφωνα με την L’ Equipe
Η Γαλλική L’ Equipe ανέφερε πως ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα μείνει περίπου δύο μήνες εκτός αγώνων, πράγμα που σημαίνει ότι χάνει το Wimbledon.

Ο τραυματισμός του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον ημιτελικό του Roland Garros φάνηκε εξ αρχής σοβαρός.

Το μόνο που δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι σήμερα είναι ο χρόνος που θα χρειαστεί να αναρρώσει. Η L’ Equipe ωστόσο, σε δημοσίευμά της, αναφέρει ότι ο Γερμανός τενίστας μετά την ρήξη συνδέσμων στον αστράγαλο, θα χρειαστεί να μείνει εκτός από 6 έως 8 εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει πως ξεχνά οριστικά το Wimbledon και θα επιστρέψει τον Αύγουστο όπου θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στο 100% για το US Open.

H εκτίμηση αυτή της Γαλλικής εφημερίδας έχει να κάνει με την φύση του τραυματισμού του Ζβέρεφ, ο οποίος για τις επόμενες 3 εβδομάδες θα έχει το πόδι του σε ειδικό νάρθηκα και από τον Ιούλιο θα αρχίσει σιγά σιγά τρέξιμο.

«Η διάγνωση είναι δύσκολη, αλλά το ηθικό του είναι σε καλή κατάσταση» ανέφερε ο αδερφός του Σάσα, ο Μίσα Ζβέρεφ στο Eurosport της Γερμανίας.

Ετσι, το Wimbledon δέχεται ένα ακόμη πλήγμα, καθώς μετά τους «τιμωρημένους» Ρώσους και Λευκορώσους, δεν θα δώσει το παρόν (όπως όλα δείχνουν) και ο Ναδάλ, αλλά και (δεδομένα) ο Ζβέρεφ.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα