Ζβέρεφ: «Ο τραυματισμός μου είναι σοβαρός»

Newsroom
Ζβέρεφ: «Ο τραυματισμός μου είναι σοβαρός»
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ σε μήνυμά του μέσω των σόσιαλ τόνισε ότι ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με τον Ναδάλ, δείχνει να είναι αρκετά σοβαρός.

Οι κραυγές του Αλεξάντερ Ζβέρεφ από τον πόνο που ένιωσε στο ατύχημά του χθες στον ημιτελικό του Roland Garros, ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης στο Παρίσι.

Ο Γερμανός τενίστας αποχώρησε με καροτσάκι από το ματς με τον Ναδάλ και επέστρεψε με πατερίτσες για να χαιρετήσει τον κόσμο.

Οπως ανέφερε σε μήνυμά του στα σόσιαλ, το πρόβλημα στον αστράγαλο είναι σοβαρό και θα έχει μία πιο πλήρη εικόνα τις επόμενες ημέρες. Πάντως σε κάθε περίπτωση αναμένεται να απουσιάσει για καιρό από τα γήπεδα.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα στο court, ήταν ένας φανταστικός αγώνας πριν γίνει αυτό που έγινε. Φαίνεται πως έχω έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, η ιατρική ομάδα ακόμα εξετάζει την κατάσταση. Θα σας ενημερώσουμε μόλις γνωρίζουμε περισσότερα. Προφανώς θέλω να συγχαρώ τον Ράφα, είναι απίθανο που θα παίξει για 14η φορά στον τελικό και ελπίζω να τα καταφέρει και να γράψει ξανά ιστορία» είπε ο Ζβέρεφ στο μήνυμά του.


 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα