Wimbledon: Βρετανός τενίστας κατά της ΑΤΡ, γιατί «αποφασίζει ρωτώντας μόνο Ναδάλ και Τζόκοβιτς»

Newsroom
Wimbledon: Βρετανός τενίστας κατά της ΑΤΡ, γιατί «αποφασίζει ρωτώντας μόνο Ναδάλ και Τζόκοβιτς»
Ενοχλημένος με το ότι η ΑΤΡ δεν ζήτησε την γνώμη όλων των τενιστών, παρά μόνο των μεγάλων ονομάτων για το πώς θα δράσει κατά του Wimbledon, δήλωσε ο Ντάνιελ Εβανς.

Μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε ο Ντάνιελ Εβανς σχετικά με το πως παίρνει αποφάσεις η ATΡ όταν αυτές έχουν να κάνουν με τους ίδιους τους τενίστες.

Ο Βρετανός ανέφερε πως είναι ενοχλημένος με την ATP γιατί την απόφασή της για τα μέτρα που θα πάρει κατά του Wimbledon (που απέκλεισε Ρώσους και Λευκορώσους τενίστες) δεν τη συζήτησε με παίκτες, παρά μόνο με τους δύο κορυφαίους, τους Ναδάλ και Τζόκοβιτς δηλαδή.

«Θα ήθελα να είχαμε περισσότερη πρόσβαση, αλλά δεν έγινε ποτέ αυτό. Στα περισσότερα πράγματα οι κορυφαίοι παίκτες καλούνται να πουν την άποψή τους, αλλά ξέρετε, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που είναι τα ίδια χρόνια στο Tour με αυτούς τους δύο. Είναι απογοητευτική η στάση της ΑΤΡ. Δεν μου αρέσει να λένε ότι είναι ντροπή η απόφαση του Wimbledon. Ολοι έχουν άποψη, αλλά αυτό είναι ένα δύσκολο θέμα και για τι δύο πλευρές. Δεν πρόκειται για απόφαση των παικτών, αλλά της ηγεσίας, κάτι με το οποίο είμαι εντάξει. Αλλά το να μαθαίνουμε απλά τις αποφάσεις δεν είναι καθόλου ωραίο από πλευράς ΑΤΡ» είπε.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα