Φέντερερ: «Δύσκολα θα παίξω και στο Wimbledon του χρόνου»

Newsroom
Φέντερερ: «Δύσκολα θα παίξω και στο Wimbledon του χρόνου»
Ο Ρότζερ Φέντερερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική τηλεόραση ανέφερε πως δεν βλέπει να επιστρέφει στα court ούτε στο αγαπημένο του Grand slam.

Υπήρχαν οι -αμυδρές έστω- ελπίδες πως ο Ρότζερ Φέντερερ θα επιστρέψει στους αγώνες μέχρι την σεζόν του γρασιδιού. Σε συνέντευξη που παραχώρησε όμως στο Sky Sport Italia, ο Ελβετός ανέφερε ότι οι πιθανότητες να προλάβει το Wimbledon του χρόνου, είναι σχεδόν μηδενικές.

«Θα είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστώ στο Wimbledon του χρόνου. Επιθυμία μου είναι να επιστρέψω όντας σε τοπ επίπεδο ξανά. Το πάω βήμα βήμα. Δεν θέλω να πιέσω τον εαυτό μου. Περπατάω πλέον ξανά, σύντομα θα μπορώ να οδηγήσω και πάλι» ανέφερε σε ζωντανή σύνδεση ο Φέντερερ ο οποίος ανέφερε πως θα παρακολουθήσει και το βραδινό ματς του Τζόκοβιτς με τον Ζβέρεφ.

Για τον Σέρβο είπε μάλιστα πως είναι το φαβορί να κατακτήσει το τρόπαιο. «Για μένα είναι το φαβορί στο Τορίνο. Είναι εκτός πραγματικότητας το τι έχει πετύχει φέτος, αλλά και γενικότερα την τελευταία δεκαετία. Το πάθος του για το άθλημα είναι σπουδαίο» ανέφερε ο Ελβετός που έκανε και μία τοποθέτηση για την υπόθεση της Σουάι Πενγκ.

«Ελπίζω να είναι ασφαλής. Είμαστε όλοι ενωμένοι πάνω της. Το Tour είναι η δεύτερη οικογένειά μου καθώς ασχολούμαι επαγγελματικά για σχεδόν 25 χρόνια και έχω επαφές με όλους τους τενίστες» απάντησε.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα