Κύργιος: «Να καταργηθεί το Roland Garros, ο Φέντερερ είναι ο Τζόρνταν του τένις» (vid)

Newsroom
Κύργιος: «Να καταργηθεί το Roland Garros, ο Φέντερερ είναι ο Τζόρνταν του τένις» (vid)
Ο Νικ Κύργιος ζήτησε να καταργηθεί το Roland Garros, τόνισε πως είναι εμβολιασμένος αλλά είναι λάθος να αναγκάζουν τους παίκτες να εμβολιαστούν και μίλησε και για τον Φέντερερ.

Ο Νικ Κύργιος μίλησε στο "No Boundaries Podcast" και είχε κέφια για ... κράξιμο προς όλους εκτός από τον Φέντερερ.

Ο Αυστραλός τενίστας που θα επιστρέψει στη δράση στο Australian Open αποκάλυψε ότι έχει κάνει δυο δόσεις εμβολίου κατά του Covid-19 αλλά ξεκαθάρισε για την απόφαση της κυβέρνησης της Βικτόρια (δεν έχει βγει ανακοίνωση από την Tennis Australia για το θέμα) να μην επιτρέψει σε μη εμβολιασμένους αθλητές να παίξουν στην Μελβούρνη:

«Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να αναγκάσουμε κάποιον να εμβολιαστεί και να πούμε «δεν μπορείς να έρθεις να παίξεις εδώ γιατί δεν είσαι εμβολιασμένος».

«Να καταργηθεί το Roland Garros»

Του ζήτησαν να βάλει σε σειρά τα 4 Grand Slam και τόνισε πως το αγαπημένο του είναι το Australian Open. Ζήτησε όμως να καταργηθεί το Roland Garros.

«Το Γαλλικό Όπεν απλά θα έπρεπε να καταργηθεί από το καλαντάρι, είναι το χειρότερο!. To Wimbledon είναι υπέροχο. Ακόμη και εάν δεν σου αρέσει το τένις ξέρεις τι είναι το Wimbledon», είπε ο Νικ που έχει να παίξει στο Παρίσι από το 2017 και έχει φτάσει έως τον 3ο γύρο.

«Ο Φέντερερ είναι ο Τζόρνταν του τένις»

Δεν έχει αρνηθεί ποτέ πως από τους Big-3 έχει συμπάθεια στον Ρότζερ Φέντερερ και για μια ακόμη φορά τον συνέκρινε με τον Μάικλ Τζόρνταν.

«Είναι ο Μάικλ Τζόρτνταν του τένις. Έχει επηρεάσει το παιχνίδι και έχει ασκήσει επιρροή όσο κανένας άλλος. Όλοι οι νέοι παίκτες τον μιμούνται. Και εγώ τον μιμήθηκα. Χωρίς τον Φέντερερ δεν θα υπήρχαν Τζόκοβιτς και Ναδάλ. Για GOAT αυτή τη στιγμή θα έλεγα τον Φέντερερ», σημειώσε ο Κύργιος.

Ακόμη μίλησε για NBA και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Μπεν Σίμονς των Philadelphia 76ers.

@Photo credits: Twitter Nick Kyrgios
 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα