Μπερετίνι και Χούρκατς για μια θέση στον τελικό του Wimbledon

Μπερετίνι και Χούρκατς για μια θέση στον τελικό του Wimbledon
O Ιταλός Ματέο Μπερετίνι και ο Πολωνός Χούμπερτ Χούρκατς θα μονομαχήσουν την Παρασκευή (15:30) στο Λονδίνο για μια θέση στον τελικό του Wimbledon.

Ο Ματέο Μπερετίνι και ο Χούμπερτ Χούρκατς θα εισέλθουν πρώτοι στο Center court του Wimbledon το μεσημέρι (15:30) της Παρασκευής για να διεκδικήσουν το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής στο απλό των ανδρών.

Κανείς από τους δυο δεν έχει παίξει σε τελικό Grand Slam ενώ ο Ιταλός Ματέο Μπερετίνι έχει έναν αποτυχημένο ημιτελικό στο US Open 2019.

Οι δυο τους έχουν παίξει μόλις δυο φορές. Το 2019 στο Miami Open κέρδισε ο Πολωνός και το 2018 στον 2ο προκριματικό του Australian Open νικητής ήταν ο Ιταλός.

Ο Ματέο Μπερετίνι είναι στο Νο9 και ο Χούμπερτ Χούρκατς στο Νο18.

Φέτος ο Πολωνός κατέκτησε το Miami Open με 2 top-10 νίκες (Τσιτσιπάς, Ρούμπλεφ) ενώ στο Wimbledon έχει ήδη αποκλείσει το Νο2 Ντανίλ Μεντβέντεφ και το Νο8 Ρότζερ Φέντερερ.

Από την άλλη ο Ματέο Μπερετίνι λίγες ημέρες πριν από το Wimbledon κατέκτησε το σημαντικό Queen's Club Championships και θα ήθελε να πετύχει ότι και ο Μπόρις Μπέκερ.

Το 1985, ο 17χρονος Γερμανός κέρδισε το Queen's στην "παρθενική" του συμμετοχή και σε 2 εβδομάδες κατέκτησε και το Wimbledon.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα