Μάρεϊ: «Αυτός που είναι ο λόγος που συνεχίζω να παίζω» (vid)

Μάρεϊ: «Αυτός που είναι ο λόγος που συνεχίζω να παίζω» (vid)
Ο Άντι Μάρεϊ ξεσήκωσε τους θεατές στο Wimbledon με την παρουσία του πήρε την πρόκριση στον 3ο γύρο και εξήγησε γιατί συνεχίζει να παίζει τένις.

Πριν από αρκετούς μήνες ο Άντι Μάρεϊ ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Το έκανε με δάκρυα στα μάτια στη Μελβούρνη, στο Australian Open 2019.

Λίγους μήνες αργότερα επέστρεψε δειλά στο αγαπημένο του Wimbledon για να παίξει διπλό μικτό με την Σερένα Γουίλιαμς.

Την 30η Ιουνίου 2021 προκρίθηκε για 13η φορά στον 3ο γύρο στο Wimbledon προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους Βρετανούς.

Ο Άντι Μάρεϊ μετά από τον αγώνα του με τον Όσκαρ Όττε μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για αυτή τη μοναδική επαφή με τον κόσμο.

«Αυτός είναι ένας από τους λόγους που συνεχίζω να παίζω τένις. Δεν είναι ο μοναδικός, αλλά το να αγωνίζομαι σε μια τέτοια ατμόσφαιρα και να δημιουργώ τέτοιες αναμνήσεις, είναι κάτι που με κάνει να θέλω να συνεχίσω να παλεύω. Την τελευταία μιαμιση ώρα του παιχνιδιού, που παίζαμε με κλειστή την οροφή, ένιωσα πως χρειαζόμουν περισσότερη ενέργεια. Προσπάθησα να συνδεθώ περισσότερο με τους ανθρώπους.

Διάλεξα ένα τμήμα από τις κερκίδες και κοιτούσα συνεχώς τους ίδιους ανθρώπους σε κάθε πόντο, για να δημιουργήσω μια σύνδεση. Ήξερα εκείνη τη στιγμή πως υπήρχε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα την οποία δημιούργησα εγώ, σε έναν αγώνα τένις. Είναι υπέροχο συναίσθημα να βιώνεις κάτι τέτοιο», είπε μεταξύ άλλων ο Βρετανός τενίστας.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα