Ο Κύργιος επιστρέφει στο Wimbledon για να σταματήσει τον Τζόκοβιτς

Ο Κύργιος επιστρέφει στο Wimbledon για να σταματήσει τον Τζόκοβιτς
Ο Νικ Κύργιος επιστρέφει στη δράση μετά από το Australian Open και θα ήθελε μια "συνάντηση" με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Wimbledon.

Στη δράση θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα ο Νικ Κύργιος.

Ο Αυστραλός τενίστας που είναι στο Νο68 κόσμου έχει ν΄αγωνιστεί από τον Φεβρουάριο στο Australian Open και είχε σκοπό να ταξιδέψει στη Μαγιόρκα για να προετοιμαστεί για το Wimbledon.

Ο Νικ όμως αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στον ώμο και ακύρωσε την συμμετοχή του.

Ετσι θα ταξιδέψει την Τετάρτη (23/6) από την Αυστραλία στην Αγγλία για να προετοιμαστεί για το Wimbledon που αρχίζει στις 28 Ιουνίου.

Με οδηγό το 2014

Το Wimbledon 2021 θα είναι το 1ο Grand Slam που θα συμμετάσχει ο Νικ Κύργιος εκτός από το Australian Open μετά από το 2019.

Στο Λονδίνο έχει σπουδαίες επιδόσεις με κορυφαία εκείνη του 2014. Τότε είχε αποκλείσει στους "16" το Νο1 κόσμου, τον Ράφα Ναδάλ και έγινε γνωστός σ' όλο τον κόσμο.

Εν συνεχεία αποκλείστηκε στους "8" από τον Μίλος Ράονιτς.

Κόντρα στον Τζόκοβιτς

Ο Αυστραλός που έχει ανοίξει... βεντέτα με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον ... τρολάρει συνεχώς θα ήθελε έναν αγώνα με τον Σέρβο στο Wimbledon.

Όλοι ψάχνουν ποιος θα σταματήσει τον Τζόκοβιτς στο Λονδίνο και ο Νικ έχοντας την παράδοση με το μέρος του θα ήθελε να είναι εκείνος.

Σε 2 παιχνίδια που έχουν δώσει ο Κύργιος μετράει 2 νίκες. Ο "Νόλε" δεν του έχει πάρει ούτε σετ αλλά δεν έχουν παίξει ποτέ σε Grand Slam που πρέπει να κερδίσει κάποιος 3 σετ για να προχωρήσει.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα