Wimbledon: Με γεμάτο γήπεδο οι τελικοί

Wimbledon: Με γεμάτο γήπεδο οι τελικοί
Πληρότητα 50% στο φετινό Wimbledon και 100% στους τελικούς προανήγγειλαν οι διοργανωτές.

Η χαλάρωση των μέτρων στην Βρετανία εξαιτίας της πανδημίας, φέρνει κέρδη και για το τρίτο grand slam της σεζόν, το Wimbledon.

Οι διοργανωτές έκαναν γνωστό πως στην διάρκεια του τουρνουά θα υπάρχει πληρότητα 50%, ενώ στους τελικούς η πληρότητα θα φτάσει το 100%!

Σε αντίθεση με την Γαλλία, ο εμβολιασμός στην Βρετανία κινείται πιο γρήγορα και τα πράγματα έχουν βελτιωθεί σημαντικά. Ετσι, οι διοργανωτές πήραν το «πράσινο φως» ώστε να υπάρχει κόσμος στα γήπεδα του Wimbledon ασχέτως ώρας (στο Παρίσι μετά τις 9 το βράδυ υπήρχε απαγόρευση κυκλοφορίας και το βραδινό ματς γίνονταν χωρίς θεατές).

«Συνεργαστήκαμε στενά με την κυβέρνηση, τους φορείς δημόσιας υγείας και τις τοπικές αρχές, για να επιβεβαιώσουμε πως το Championships του 2021 θα αρχίσει τη Δευτέρα 28 Ιουνίου με πληρότητα 50% σε όλα τα στάδια, ενώ θα φτάσει και τους 15.000 θεατές (full crowd) στο Centre Court το Σαββατοκύριακo των τελικών», ανακοίνωσε το διοικητικό συμβούλιο του All England Club.

Πέρυσι το Wimbledon είχε ακυρωθεί λόγω της πανδημίας και δεν μεταφέρθηκε σε άλλη ημερομηνία. Φέτος επιστρέφει και μάλιστα με κόσμο, καθώς για πρώτη φορά θα δούμε στους τελικούς γεμάτο γήπεδο στο τένις, μετά τον Φεβρουάριο του 2020.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα