Γραμματικοπούλου: Πρόωρος αποκλεισμός στο Wimbledon

Newsroom
Γραμματικοπούλου: Πρόωρος αποκλεισμός στο Wimbledon
H Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έχασε τέσσερα σερί γκέιμ από το 5-4 του 3ου σετ και γνώρισε την ήττα από την Αυστραλή, Πρισίλα Χον στον 1ο γύρο των προκριματικών του Wimbledon.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο 2ο γύρο των προκριματικών του απλού γυναικών στο Wimbledon, αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκε γνωρίζοντας την ήττα από την Αυστραλή, Πρισίλα Χον με 2-6, 6-4, 7-5 έπειτα από αγώνα δύο περίπου ωρών.

Η 25χρονη Ελληνίδα παίκτρια, Νο 191, βρέθηκε να σερβίρει για τη νίκη στο 5-4 του γ' σετ, όμως δέχθηκε break από την Χον (Νο.192), με την παίκτρια από την Αυστραλία να προηγείται 6-5 και να πετυχαίνει νέο break για την τελική νίκη κι ενώ η Γραμματικοπούλου βρισκόταν στο 40-15.

Η Γραμματικοπούλου πριν από μερικές εβδομάδες έφθασε στο κυρίως ταμπλό του γαλλικού Όπεν, στο Wimbledon για 4η φορά στην καριέρα της αποτυγχάνει να περάσει στο 2ο γύρο των προκριματικών.

Τη δική της προσπάθεια αρχίζει και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ (Νο.147), καθώς το απόγευμα της Τρίτης (21/6) θα παίξει με τη Γερμανίδα, Έβα Λις (Νο.224).


 

WIMBLEDON (W) Τελευταία Νέα