Φουλάρει για οκτάδα στην Βιέννη ο Τσιτσιπάς!

Newsroom
Φουλάρει για οκτάδα στην Βιέννη ο Τσιτσιπάς!
Μετά τη νίκη του επί του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ψάχνει την Πέμπτη (28/10) κόντρα στον Φράνσις Τιαφό το εισιτήριο για τους «8» του Όπεν της Βιέννης, ένα από τα πιο φημισμένα ATP τουρνουά, με Premium σπόνσορα την Interwetten.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα γιορτάσει την 28η Οκτωβρίου μέσα στα κορτ, διεκδικώντας κόντρα στον Φράνσις Τιαφό μια θέση στην οκτάδα του φημισμένου Όπεν της Βιέννης, το οποίο αριθμεί 47 χρόνια ζωής και αποτελεί μέρος του ATP World Tour 500 Series, με την Interwetten να είναι ένας από τους Premium χορηγούς της διοργάνωσης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, Νο3 στον κόσμο, λύγισε δύσκολα στον πρώτο γύρο τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (2-0) και τώρα αντιμετωπίζει τον Αμερικανό, Νο49 στον κόσμο, κόντρα στον οποίο μετράει δύο νίκες και μια ήττα στην καριέρα του.

Η Interwetten.gr προσφέρει 23 ειδικά στοιχήματα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τη νίκη του «Τσίτσι» σε απόδοση 1,25, στον δρόμο για την διεκδίκηση ενός ακόμα τίτλου.

Η νίκη του Έλληνα πρωταθλητή με συνολικά πάνω από 23,5 games προσφέρεται σε απόδοση 2,10 από την Interwetten.gr, ενώ η νίκη με 2-1 σετ, με βάση και την δυναμική του Τιαφό, δίνεται στο πολύ ελκυστικό 3,45.

Στο κεντρικό κορτ του Erste Open της Βιέννης και πριν από τον αγώνα του Τσιτσιπά, το εισιτήριο για την οκτάδα θα διεκδικήσει ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο Γερμανός, Νο4 στον κόσμο, αντιμετωπίζει τον ανερχόμενο, Αυστραλό Άλεξ Ντε Μινόρ, Νο32 στον κόσμο.

Στο 1,15 η νίκη του φαβορί Ζβέρεφ στην Interwetten.gr, η οποία προσφέρει 23 ειδικά στοιχήματα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στο 1,53 η απόδοση της νίκης του Γερμανού με 2-0 σετ, στο 3,60 από την Interwetten.gr να πάρει ένα σετ ο Ντε Μινόρ.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

VIENNA OPEN Τελευταία Νέα