Vienna Open: Ο Σίνερ στους «8», δεν λέει να χάσει σετ και στη Βιέννη

Κώστας Ευθυμιάδης
Vienna Open: Ο Σίνερ στους «8», δεν λέει να χάσει σετ και στη Βιέννη
Εύκολα στους «8» της Βιέννης o Σίνερ, μία νίκη μακριά από το Top10

Ο Γιάννικ Σίνερ συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα και σήμερα έκλεισε θέση στα προημιτελικά του Vienna Open.

Ο Ιταλός δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Ντένις Νόβακ, τον οποίο κέρδισε με 2-0 σετ (6-4, 6-2) σε 1 ώρα και 16 λεπτά.

Ο Σίνερ έχει ένα εκπληκτικό σερί με 20 συνεχόμενα κερδισμένα σετ (10 νίκες σερί) σε σκληρή επιφάνεια, σε κλειστό γήπεδο και το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως μόνο δύο από αυτά κρίθηκαν σε tie break.

Με αυτή τη νίκη πλησιάζει στους 10 βαθμούς απόσταση από το Top20, καθώς ο τραυματίας Τιμ είναι στο Νο10 και με μία νίκη ακόμη θα τον ξεπεράσει.

Με Ρουντ στα προημιτελικά

Αντίπαλος του Σίνερ στα προημιτελικά θα είναι ένας άλλος πολύ φορμαρισμένος παίκτης. Ο λόγος για τον Κάσπερ Ρουντ, ο οποίος πάντως δυσκολεύτηκε απέναντι στον Ιταλό Σονέγκο. Επικράτησε με 2-1 σετ (7-5, 4-6, 6-4) μετά από 2 ώρες και 42 λεπτά και χρειάστηκε ένα μπρέικ στο τελευταίο γκέιμ του αγώνα για να κλειδώσει την πρόκριση.

Ο Ρουντ κρατά και την 7η θέση στο race για το Τορίνο και απέναντι στον Σίνερ ίσως την κλειδώσει πριν το Παρίσι, σε ένα ενδιαφέρον διασταύρωμα αύριο (τελευταίο ματς στο πρόγραμμα).

H Interwetten είναι ο μεγάλος χορηγός του Vienna Tour

  • Tags:
 

VIENNA OPEN Τελευταία Νέα