Vienna Open: Ο Σβάρτσμαν στα προημιτελικά, περιμένει... Τσιτσιπά

Κώστας Ευθυμιάδης
Vienna Open: Ο Σβάρτσμαν στα προημιτελικά, περιμένει... Τσιτσιπά
O Ντιέγκο Σβάρτσμαν πήρε το εισιτήριο για τους «8» της Βιέννης και περιμένει Τσιτσιπά ή Τιαφό.

Μετά από ένα συναρπαστικό, αλλά και... επεισοδιακό, ματς, ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά της Βιέννης.

Κόντρα στον Γκαέλ Μονφίς τα βρήκε σκούρα, αλλά με 2-1 σετ (7-6, 4-6, 6-2 σε 2 ώρες και 31 λεπτά) πήρε την πρόκριση και θα περιμένει να μάθει αν θα παίξει στα προημιτελικά με τον Στέφανο Τσιτσιπά ή τον Φράνσις Τιαφό.

Ο Σβάρτσμαν χρειάστηκε το tie break στο πρώτο σετ για να κάμψει την αντίσταση του Γάλλου. Στο δεύτερο σετ λίγο χάθηκε ο ρυθμός τους, με το ματς να διακόπτεται καθώς ένα από τα ball girls λιποθύμησε και χρειάστηκε να μεταφερθεί με φορείο στο νοσοκομείο.

Ο Μονφίς έκανε ένα μπρέικ και με 6-4 ισοφάρισε, αλλά ο Αργεντινός κυριάρχησε στο τρίτο και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στις 18:30 το ματς με Τσιτσιπά ή Τιαφό

Ο Σβάρτσμαν είτε παίξει με τον Τσιτσιπά, είτε με τον Τιαφό, το ματς θα γίνει το νωρίτερο στις 18:30 ώρα Ελλάδος. Το πρόγραμμα για αύριο βγήκε για το κεντρικό γήπεδο και θα ξεκινήσει στις 15:00 (Ελλάδος) με το ματς Μπερετίνι - Αλκαράθ, ενώ θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Αλιασίμ με έναν εκ των Ντε Μινόρ ή Ζβέρεφ.

Θα ακολουθήσει στις 18:30 (ή πιο αργά ανάλογα με την εξέλιξη των άλλων δύο αγώνων) του Σβάρτσμαν με Τσιτσιπά ή Τιαφό και το πρόγραμμα θα κλείσει με την αναμέτρηση που θα προκύψει από τους νικητές των ζευγαριών Ρουντ - Σονέγκο και Νόβακ - Σίνερ.

H Interwetten είναι ο μεγάλος χορηγός του Vienna Tour

 

VIENNA OPEN Τελευταία Νέα