Οι «Τσιτσιπάς Χούλιγκανς» πάνε US Open με πρόσκληση από τον Στέφανο Τσιτσιπά!

Newsroom
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην Αθήνα
Οι διαχειριστές της δημοφιλούς σελίδας του Facebook που βλέπουν το τένις... αλλιώς, δεν πίστευαν στα μάτια τους ένα πρωινό που άνοιξαν το inbox και είδαν την πρόσκληση από τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Υπάρχουν... χούλιγκανς στο τένις; Οι «αιώνια πιστοί» του Στέφανου Τσιτσιπά κάνουν τον δικό τους διαδικτυακό χαμό, σατιρίζοντας με εξαιρετικό τρόπο την κατάσταση με τον χουλιγκανισμό στην Ελλάδα και εισάγοντας το «ευγενές» τένις στον κόσμο τους!

Η δημοφιλής σελίδα στο facebook, η οποία έχει ξεπεράσει τα 40.000 μέλη, ακολουθούσε, μέχρι στιγμής νοερά, τον Έλληνα τενίστα σε όλες του τις περιπέτειες, δίνοντας μια αίσθηση ελληνικού «πετάλου», με τον δέοντα σεβασμό στις αρχές του τένις! Πάντα με κεφαλαία γράμματα, πάντα με μηχανάκια, πάντα με ατμόσφαιρα που θυμίζει οπαδική εκδρομή στη δεκαετία των 80s.

Παράλληλα, έχουν χρησιμοποιήσει τη δύναμη που έχει αποκτήσει η σελίδα για να κάνουν τις δικές τους κοινωνικές δράσεις, όπως για παράδειγμα η οικονομική ενίσχυση στο σχολείο του ειδικού κέντρου κράτησης νέων Αυλώνα.

Πλέον, έφτασε η στιγμή να αφήσουν τα πληκτρολόγια και να πάρουν θέση στην «καρδιά» των κορτ, στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά. Και μάλιστα, με πρωτοβουλία του Έλληνα τενίστα!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος προφανώς γνωρίζει εδώ και καιρό την παρουσία της σελίδας και μάλιστα έχει συναντηθεί με τους διαχειριστές της, επικοινώνησε διαδικτυακά μαζί τους και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, προκειμένου να βρουν τις δικές τους θέσεις στο US Open και να κάνουν το ταξίδι στη Νέα Υόρκη, ακολουθώντας, αυτή τη φορά, από κοντά τον άνθρωπο που ενέπνευσε το όλο εγχείρημα!

Το φετινό US Open, λοιπόν, θα έχει... ξεχωριστό χρώμα, μιας και οι «Τσιτσιπάς Χούλιγκανς» θα βρίσκονται εκεί! Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία από τον Έλληνα τενίστα, που δείχνει ότι στην εποχή των Social Media, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα