US Open: Ναδάλ και Σερένα Γουίλιαμς συναντήθηκαν στην προπόνηση

Newsroom
US Open: Ναδάλ και Σερένα Γουίλιαμς συναντήθηκαν στην προπόνηση
Συνάντηση 45 συνολικά τίτλων Grand Slam υπήρξε στο «Arthur Ashe Stadium» ανάμεσα στη Σερένα Γουίλιαμς και τον Ράφαελ Ναδάλ, που προετοιμάζονται για το US Open.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη του US Open τη Δευτέρα (29/2) και τα μεγάλα αστέρια του τένις βρίσκονται ήδη στη Νέα Υόρκη και πραγματοποιούν τις τελευταίες προπονήσεις τους, εν αναμομή και της κλήρωσης την Πέμπτη (25/8).

Στο «Arthur Ashe Stadium» την Τετάρτη (24/8) υπήρξε μια συνάντηση κορυφής ανάμεσα στη Σερένα Γουίλιαμς και του Ράφαελ Ναδάλ, την ώρα της προπόνησής του.

Η 41χρονη, σε ένα μήνα, Σερένα Γουίλιαμς, ό,τι και να γίνει είναι ένα από τα πρόσωπα του US Open, καθώς θα είναι το τελευταίο τουρνουά της καριέρας της, κάτοχος 23 τίτλων Grand Slam, τα έξι στο US Open από το 1999 μέχρι το 2014.

Ο Ναδάλ θα επιχειρήσει να φθάσει επίσης στους 23 τίτλους στα Grand Slam, ο 36χρονος Ισπανός από τη Νέα Υόρκη έχει φύγει πρωταθλητής τέσσερις φορές, η τελευταία το 2019.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα