Έμα Ραντουκάνου: Το φράγμα των 2 εκατ. followers και ο οίκος μόδας

Newsroom
Έμα Ραντουκάνου: Το φράγμα των 2 εκατ. followers και ο οίκος μόδας
Η νικήτρια του US Open 2021 Έμα Ραντουκάνου βλέπει καθημερινά τους followers της ν' αυξάνονται ενώ πλέον είναι και πρέσβειρα του οίκου Dior.

Μια νίκη έφτανε για να απογειώσει αν όχι την καριέρα αλλά την ... ζωή της Έμα Ραντουκάνου.

Η 19χρονη από την Μεγάλη Βρετανία που γεννηθηκε στον Καναδά και έχει πατέρα Ρουμάνου και μητέρα Κινέζα έχει δει μετά από την κατάκτηση του US Open τα φώτα να στρέφονται μόνιμα επάνω της και τους χορηγούς να την ψάχνουν.

Η Έμα Ραντουκάνου που ήταν ένα κορίτσι που στις αρχές του καλοκαιριού του 2021 είχε περί τους 300.000 followers στο Instagram πλέον ξεπέρασε τους 2.1 εκατ!

Το νούμερο είναι τεράστιο και εκτός του Νόβακ Τζόκοβιτς και του Ράφα Ναδάλ οι άλλοι 3 παίκτες του top-5 (Τσιτσιπάς, Μεντβέντεφ, Ζβέρεφ) είναι μακριά από αυτό!

Από τις γυναίκες η θρυλική Σερένα Ουίλιαμς έχει 13.7 εκατ. και η Ναόμι Οσάκα έχει 2.8 εκατ.

Η Έμα Ραντουκάνου στα 19 της βλέπει τους πάντες να την κυνηγούν και να της ζητούν συνεργασία. Η Βρετανίδα εμφανίστηκε στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ φορώντας μια δημιουργία του οίκου μόδας του Dior.

Είναι πλέον πρέσβειρα του διάσημου οίκου μόδας και στην πρώτη της εμφάνιση φόρεσε μια δημιουργία με ελληνικό στυλ από την νέα κολεξιόν του 2022.

@Photo credits: Twitter US Open
 

US OPEN Τελευταία Νέα