Ραντουκάνου: «Είμαι σε σοκ, η Σάκκαρη είναι από τις κορυφαίες στο tour»

Κώστας Ευθυμιάδης
Ραντουκάνου: «Είμαι σε σοκ, η Σάκκαρη είναι από τις κορυφαίες στο tour»
Ούτε η ίδια η Εμα Ραντουκάνου δεν πιστεύει πως είναι στον τελικό του US Open.

Ακόμη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει η Εμα Ραντουκάνου πως είναι στον τελικό του US Open.

To No150 του κόσμου, που από Δευτέρα θα ανέβει πάνω από 110 θέσεις στην κατάταξη (!), αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια στην Σάκκαρη, ωστόσο τόνισε ότι δεν φανταζόταν με τίποτα ότι τόσο σύντομα στην καριέρα της, μόλις στο δεύτερο grand slam που παίζει, ότι θα έφτανε ως τον τελικό.

«Είναι έκπληξη, ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω, σοκ, τρελό. Σημαίνει πολλά για μένα να είμαι σε αυτή τη θέση. Προφανώς και ήθελα να παίζω σε Grand Slam, αλλά δεν ήξερα πόσο σύντομα θα γινόταν. Το να είμαι σε τελικό σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου, δεν έχω λόγια. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν σε αυτό το ταξίδι» ανέφερε η 18χρονη που στη συνέχεια είπε για την Σάκκαρη:

«Ήξερα ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι απίστευτη παίκτρια, πιθανότητα μια από τις καλύτερες αθλήτριες στο tour. Ήξερα ότι θα έπρεπε να παίξω το καλύτερό μου τένις αν ήθελα να έχω πιθανότητα. Ειλικρινά, έπαιξα το καλύτερό μου τένις, ειδικά εδώ στη Νέα Υόρκη. Ήξερα ότι θα έπρεπε να είμαι πολύ επιθετική. Κατάφερα να το κάνω και είμαι πολύ ευχαριστημένη από την εμφάνισή μου».

 

US OPEN Τελευταία Νέα