Σάκκαρη για Τσιτσιπά: «Πάντα θα έχει την υποστήριξή μου»

Newsroom
Σάκκαρη για Τσιτσιπά: «Πάντα θα έχει την υποστήριξή μου»
H Μαρία Σάκκαρη ρωτήθηκε ξανά για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον θόρυβο γύρω από τα toilet break και τον υποστήριξε σ' όλα.

Για τον Στέφανο Τσιτσιπά ρωτήθηκε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου μετά από την πρόκριση της επί της Πέτρα Κβίτοβα η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια ρωτήθηκε για το κατα πόσο θα επηρεάσει ο "θόρυβος" από τα toilet break, οι αποδοκιμασίες αλλα ο πρόωρος αποκλεισμός στο US Open τον Στέφανο Τσιτσιπά και ήταν ξεκάθαρη:

«Ξέρω καλά τον Στέφανο, αλλά δεν ξέρω τι σκέφτεται, δεν μπορώ να απαντήσω σ' αυτή την ερώτηση. Ο καθένας μας είναι διαφορετικός.

Ξέρω πως δεν τον νοιάζει τι λένε οι άλλοι, κάτι που είναι σωστό, γιατί είναι εκεί έξω για να παίζει τένις και όχι για να σκέφτεται τι λέει ο κόσμος.

Είναι δυνατός πνευματικά και πιστεύω πως μακροπρόθεσμα δεν θα τον επηρεάσει. Είμαι σίγουρη πως δεν το έκανε επίτηδες και όπως έχω ξαναπεί, είναι πολύ έντονος στο γήπεδο, αλλά είναι πιο νωθρός όταν κάνει άλλες κινήσεις.

Έχω παίξει μαζί του και ξέρω πως παίρνει το χρόνο του με τις κινήσεις του. Οπότε καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται τόσο χρόνο στα αποδυτήρια, σε καμία περίπτωση δεν το κάνει επίτηδες. Πάντα θα έχει την υποστήριξή μου».

 

US OPEN Τελευταία Νέα