Νίκος Κουλόπουλος: Ο Τσιτσιπάς δεν θα είναι ο μόνος Ελληνας στο US Open!

Νίκος Κουλόπουλος: Ο Τσιτσιπάς δεν θα είναι ο μόνος Ελληνας στο US Open!
Κι όμως η Ελλάδα θα έχει κι άλλη εκπροσώπηση στο μεγάλο Grand Slam μιας και ο Νίκος Κουλόπουλος ταξίδεψε στην Αμερική ως φυσιοθεραπευτής της Μάρτα Κόστιουκ.

Ναι, η προσοχή μας θα είναι στραμμένη στον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη στο US Open το οποίο αρχίζει την Δευτέρα. Θα έχουμε μάλιστα και την Βαλεντίνα Γραμματικοπούλου η οποία για πρώτη φορά προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό.

Ομως ο Στέφανος μαζί με τον πατέρα του δεν θα είναι οι μόνοι Ελληνες στο US Open. Ο Νίκος Κουλόπουλος θα είναι ο τρίτος Ελληνας ο οποίος θα βρίσκεται στο μεγάλο Grand Slam. Για όσους δεν τον γνωρίζουν ο Νίκος Κουλόπουλος είναι χρόνια φυσιοθεραπευτής έχοντας περάσει από τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, την Εθνική ομάδα αλλά και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ομως για 12+ χρόνια ήταν μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής κι έχει δώσει το παρών ως φυσιοθεραπευτής σε τέσσερις Ολυμπιακούς Αγώνες (Αθήνα, Πεκίνο, Λονδίνο και Ρίο).

Πλέον στο βιογραφικό του θα προσθέσει και το US Open μιας και είναι φυσιοθεραπευτής της Μάρτα Κόστιουκ. Ναι, της Ουκρανής πρωταθλήτριας η οποία είναι νουμερο 56 στον κόσμο.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως στον πρώτο γύρο του US Open θα αντιμετωπίσει την Μαρία Σάκκαρη!

 

US OPEN Τελευταία Νέα