Με ανατροπή στον 3ο προκριματικό η Γραμματικοπούλου (vids)

Με ανατροπή στον 3ο προκριματικό η Γραμματικοπούλου (vids)
Την πρόκριση στον στον τρίτο προκριματικό γύρο του US Open τένις, πανηγύρισε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου μετά τη νίκη με ανατροπή που πήρε με 2-1 σετ επί της Άνα Καλίνσκαγια.

Η ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δεύτερο σετ με 2-4, έχοντας μάλιστα χάσει και το πρώτο αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει και την πρόκριση με 2-6, 6-4, 6-2, για τον 3ο προκριματικό γύρο του US Open!

Το ματς για την Γραμματικοπούλου δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, χάνοντας το πρώτο σετ με 2-6, ενώ και στο δεύτερο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-4. Σε εκείνο το σημείο η ελληνίδα έκανε break back και κατάφερε να μειώσει σε 4-3. Επειτα κράτησε το σερβίς της και νέο break στο 9o game, για να περάσει μπροστά με 5-4. Στο 10o game έκανε το 6-4, για να στείλει την αναμέτρηση σε 3ο σετ, εκεί όπου έχοντας και την ψυχολογία έφτασε στη νίκη με 6-2.

Ετσι, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου θα διεκδικήσει το Σάββατο (28/08) την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό είτε κόντρα στην Βελγίδα Maryna Zanevska, Nο.9 στο ταμπλό και Νο.113 στον κόσμο, είτε κόντρα στην En-Shuo Liang από την Κινεζική Ταϊπέι, Νο.243 στον κόσμο.

 

US OPEN Τελευταία Νέα