Πρεμιέρα με Μάρεϊ στο US Open για τον Τσιτσιπά (pic)

Αντώνης Πατσούρας
Πρεμιέρα με Μάρεϊ στο US Open για τον Τσιτσιπά (pic)
Ο θρυλικός Άντι Μάρεϊ ο πρώτος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο US Open 2021. Μόνο στον τελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Τον Άντι Μάρεϊ θ΄αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην πρεμιέρα του στο US Open 2021 o Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είναι στο ίδιο μισό με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ τον οποίο μπορεί ν' αντιμετωπίσει στον ημιτελικό ενώ στον προημιτελικό μπορεί να παίξει με τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Στην άλλη πλευρά του ταμπλό είναι το Νο1 κόσμου ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και ο Έλληνας μπορεί να τους συναντήσει μόνο στον τελικό.

Το μονοπάτι του Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που είναι στο Νο3 του ταμπλό θα ξεκινήσει κόντρα στον πρώην Νο1 Άντι Μάρεϊ στις 30 ή 31 Αυγούστου.

Εν συνεχεία θα παίξει στον 2ο γύρο με Μαναρινό η Ερμπέρ που είναι Γάλλοι και οι δυο.

Στον 3ο γύρο με τον Κάμερον Νορί και στον 4ο υποψήφιος αντίπαλος είναι ο Κριστιάν Γκαρίν ή ο Ούγκο Ουμπέρ. Στον προημιτελικό θα συναντήσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ και στον ημιτελικό τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Πιθανοί προημιτελικοί

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να παίξει προημιτελικό με τον Αντρέι Ρούμπλεφ και εν συνεχεία ο νικητής θα συναντήσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ ή τον Κάσπερ Ρουντ πάντα βάσει της κατάταξης.

Στην άλλη πλευρά ο Νόβακ Τζόκοβιτς που θα ξεκινήσει απέναντι σε παίκτη από τα προκριματικά θα παίξει με τον Ματέο Μπερετίνι και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Ντένις Σαποβάλοφ.

 

US OPEN Τελευταία Νέα