Με γεμάτες εξέδρες το US Open 2021

Με γεμάτες εξέδρες το US Open 2021
Η USTA ανακοίνωσε ότι το US Open (30/8-12/9) θα διεξαχθεί με γεμάτες εξέδρες και η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει τον Ιούλιο.

Μετά από μια χρονιά όπου στις εξέδρες υπήρχαν χάρτινα ανθρώπινα ομοιώματα το US Open ανοίξει ξανά τις πύλες του για τον κόσμο.

Όπως ανακοίνωσε η USTA οι εξέδρες θα είναι γεμάτες στο US Open που θα διεξαχθεί από τις 30 Αυγούστου έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2021.

Στη Νέα Υόρκη έχουν εμβολιαστεί για τον covid-19 περισσότεροι από το 70% των κατοίκων και έτσι άναψε το ... πράσινο φως για γεμάτα στάδια.

Η προπώληση εισιτηρίων αρχίζει τον Ιούλιο.

Θυμίζουμε ότι το Wimbledon θα διεξαχθεί φέτος με 50% πληρότητα εκτός από τις δυο τελευταίες ημέρες (τελικοί) όπου θα έχουμε πληρότητα 100%.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

US OPEN NEWS FEED