United Cup: Με Τσιτσιπά για το θαύμα της ανατροπής αύριο η Εθνική

Newsroom
United Cup: Με Τσιτσιπά για το θαύμα της ανατροπής αύριο η Εθνική
Το... απίθανο 3 στα 3 θέλει σήμερα η εθνική ομάδα τένις για να προκριθεί στον τελικό, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να μπαίνει πρώτος στη μάχη.

Ενα τεράστιο θαύμα ψάχνει η εθνική ομάδα τένις αύριο το πρωί στο United Cup.

Με το εις βάρος της 0-2 στον ημιτελικό κόντρα στην Ιταλία, χρειάζεται το 3 στα 3 αύριο για να περάσει στον τελικό της διοργάνωσης.

Αποστολή εξαιρετικά δύσκολη, αν όχι απίθανη, ακόμη κι αν ο Στέφανος Τσιτσιπάς κερδίσει το πρώτο παιχνίδι της δεύτερης ημέρας, κόντρα στον Ματέο Μπερετίνι (08:00 ώρα Ελλάδος).

Το ματς αυτό θα είναι μεγάλο ντέρμπι, ωστόσο η νίκη του Στέφανου δεν θα είναι αρκετή καθώς μετά την ήττα της Σάκκαρη από την Τρεβιζάν, πρέπει η ελληνική ομάδα να πετύχει το απόλυτο.

Ετσι, αν πάρουμε ως δεδομένο τη νίκη του Στέφανου, το βάρος θα πέσει πάνω στην Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που θα έχει μία πιο δύσκολη αποστολή, απέναντι στην Μπρονζέτι, η οποία θεωρητικά τουλάχιστον, είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Αν κάνει βέβαια το πρώτο βήμα ο Τσιτσιπάς, η Παπαμιχαήλ θα μπει στον αγώνα με το... μαχαίρι στα δόντια, προκειμένου να κάνει την έκπληξη και να κριθεί στο πέμπτο ματς η πρόκριση, το οποίο θα είναι το μικτό.

Εκεί έχουν δηλωθεί Τσιτσιπάς και Σάκκαρη, ενώ από την άλλη πλευρά δηλώθηκαν οι Μουζέτι και Ροσατέλο.

Το πρόγραμμα (7/1)

08:00 Τσιτσιπάς - Μπερετίνι
10:00 Παπαμιχαήλ - Μπρονζέτι
12:00 Τσιτσιπάς / Σάκκαρη - Ροσατέλο / Μουζέτι

 

UNITED CUP Τελευταία Νέα