Τσιτσιπάς: «Είμαστε μαχητές, αυτό μας καθορίζει»

Newsroom
Τσιτσιπάς: «Είμαστε μαχητές, αυτό μας καθορίζει»
«Είμαι περήφανος για την ομάδα. Είμαστε μαχητές είναι αυτό που μας καθορίζει» δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την πρόκριση της εθνικής ομάδας στα ημιτελικά του United Cup.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη νικώντας στο μεικτό διπλό την Κροατία, πέτυχαν την τελική νίκη με 3-2 για την ελληνική ομάδα, που σήμανε την πρόκριση στα ημιτελικά του United Cup και τα παιχνίδια με την Ιταλία στο Σίδνεϊ.

«Είμαι τόσο χαρούμενη και περήφανη για αυτή την ομάδα, δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια. Όταν ήρθαμε στο Περθ για το πρώτο τουρνουά της χρονιάς, δεν ξέραμε σε τι αγωνιστική κατάσταση βρισκόμασταν, αλλά νομίζω ότι είδαμε ότι είμαστε σε πολύ καλή φόρμα», είπε η Σάκκαρη, μετά το τέλος της σειράς με την Κροατία.

«Είμαι χαρούμενος που το καταφέραμε. Είμαι περήφανος για την ομάδα. Είμαστε μαχητές είναι αυτό που μας καθορίζει. Αυτό το πρώτο μεγάλο βήμα που κάναμε εδώ στο Περθ θα μείνει αξέχαστο. Είμαι χαρούμενος που ξεκινήσαμε στο Περθ, με το Hopman Cup πριν από μερικά χρόνια. Επιτρέψτε μου να πω μόνο, μπορεί να πάμε στο Σίδνεϊ, αλλά η καρδιά μας παραμένει εδώ στο Περθ», συμπλήρωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Νομίζω ότι το πρώτο μας μικτό διπλό ήταν σε αυτό το γήπεδο. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και έχουμε εξαιρετική χημεία στο γήπεδο και νομίζω ότι αυτό είναι το κλειδί. Φυσικά, όσο περισσότερο εξελισσόμαστε ως παίκτες, αυτό είναι κάτι που μας κάνει να παίζουμε πολύ καλύτερα στο μεικτό διπλό», κατέληξε η Σάκκαρη.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

UNITED CUP Τελευταία Νέα