United Cup: Σάκκαρη και Τσιτσιπάς σφράγισαν τη νίκη επί της Βουλγαρίας στο μικτό

Newsroom
United Cup: Σάκκαρη και Τσιτσιπάς σφράγισαν τη νίκη επί της Βουλγαρίας στο μικτό
Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησαν στο μικτό των Τοπάλοβα και Αντρέεβ διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 για την Ελλάδα απέναντι στη Βουλγαρία.

Από τη στιγμή που όλα είχαν κριθεί στην πρεμιέρα του United Cup μεταξύ της Ελλάδας και της Βουλγαρίας, οι Βούλγαροι αποφάσισαν να αλλάξουν τη σύνθεσή τους στο μικτό.

Με την Τόμοβα να τραυματίζεται στο ματς με την Σάκκαρη, τοποθέτησαν στη θέση της την Τοπάλοβα και ο Ντιμιτρόφ παραχώρησε την δική του στον Αντρέεφ.

Ετσι, Τσιτσιπάς και Σάκκαρη, που αποφάσισαν να αγωνιστούν κανονικά για να ικανοποιήσουν και το ελληνικό κοινό που ήταν στις κερκίδες, επικράτησαν άνετα με 6-4, 6-4, για να σφραγίσουν τη νίκη της χώρας μας, με σκορ 4-1 απέναντι στην Βουλγαρία.

Στέφανος και Μαρία στο 1ο σετ είχαν προηγηθεί με 3-0 και με 5-1, αλλά οι Βούλγαροι μείωσαν σε 5-4. Ο Τσιτσιπάς φρόντισε για ένα love service game ώστε να κλείσει το σετ.

Κάτι αντίστοιχο έγινε και στο 2ο σετ, στο οποίο τα δυο ελληνόπουλα είχαν προηγηθεί με 5-1 και είχαν μάλιστα και δυο match points για το 6-1. Οι Τοπάλοβα και Αντρέεφ αντιστάθηκαν, μείωσαν σε 5-4, αλλά πάλι με love service game του Τσιτσιπά κρίθηκαν όλα.

Νωρίτερα, ο Μιχάλης Πρεβολαράκης γνώρισε τη μοναδική ήττα για την ελληνική ομάδα, καθώς ο Ντιμίταρ Κουζμάνοφ τον κέρδισε εύκολα με 6-1, 6-1.

Επόμενος αντίπαλος για την εθνική μας, το Βέλγιο στις 2 και 3 Ιανουαρίου.

ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 4-1

Δέσποινα Παπαμιχαήλ - Ισαμπέλα Σινίκοβα 2-1 (3-6, 6-4, 6-1)
Στέφανος Τσιτσιπάς - Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ 2-1 (4-6, 6-2, 7-6 (4))
Μαρία Σάκκαρη - Βικτόρια Τόμοβα 2-0 (6-3, 6-2)
Μιχάλης Περβολαράκης - Ντίμιταρ Κουζμάνοφ 0-2 (1-6, 1-6)
Σάκκαρη/Τσιτσιπάς - Τοπάλοβα/Αντρέεφ 2-0 (6-4, 6-4)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UNITED CUP Τελευταία Νέα