Italian Open: Πρόωρο αντίο της Οσάκα από την Ρώμη, «θύμα» έκπληξης από την Πέγκουλα

Gazzetta team
Italian Open: Πρόωρο αντίο της Οσάκα από την Ρώμη, «θύμα» έκπληξης από την Πέγκουλα
Η Αμερικανίδα Τζέσικα Πέγκουλα απέκλεισε την Οσάκα με 2-0 και σημείωσε την πέμπτη της νίκη απέναντι σε παίκτριες του Τοπ10

Η Τζέσικα Πέγκουλα πέτυχε τη νίκη της ημέρας στο Italian Open της Ρώμης, στο ταμπλό των γυναικών.

Η Αμερικανίδα, Νο31 στην παγκόσμια κατάταξη, έστειλε πρόωρα εκτός την Οσάκα, κερδίζοντας με 2-0 σετ (7-6, 6-2) σε 1 ώρα και 27 λεπτά.

Είναι η πέμπτη νίκη της καριέρας της απέναντι σε τενίστρια που βρίσκεται στο Τοπ10 της παγκόσμιας κατάταξης και το κατάφερε χάρη στην αποτελεσματικότητά της στο πρώτο σερβίς. Φέτος έχει πετύχει τεράστιες νίκες απέναντι σε Αζαρένκα, Σβιτόλινα και Κβίτοβα (τρεις φορές) και τώρα κόντρα στην Οσάκα. Είχε κερδισμένους πόντους σε ποσοστό 72% στο πρώτο σερβίς έναντι 59% της αντιπάλου της, με την Οσάκα να έχει τραγικά ποσοστά στους πόντους που προσπάθησε να αποφύγει το μπρέικ στο σερβίς της (1/5 έναντι 7/9 της Πέγκουλα).

Πλέον στην φάση των «16» θα αντιμετωπίσει την Ρωσίδα Εκατερίνα Αλεξάντροβα, η οποία προκρίθηκε άνευ αγώνα καθώς η Τζένιφερ Μπρέιντι αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα