Roland Garros: Νίκες και προκρίσεις για Αλκαράθ και Ρούμπλεφ (vids)

Newsroom
alcaraz
Ακόμη ένα βήμα στο Roland Garros έκαναν οι Κάρλος Αλκαράθ και Αντρέι Ρούμπλεφ, καθώς με νίκες επί τον Γιέσπερ Ντε Γιονγκ και Πέδρο Μαρτίνεθ αντίστοιχα πήραν το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Πρώτος στο court μπήκε ο Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος επικράτησε με 6-3, 6-4, 2-6, 6-2 του Γιέσπερ Ντε Γιονγκ και πήρε την πρόκριση στην τρίτη φάση του Roland Garros.

Ο Ισπανός ξεκίνησε εκπληκτικά το ματς και πολύ γρήγορα έκανε το 2-0 στα σε με 6-3 και 6-4. Ο Ολλανδός, παρά τις κράμπες που αντιμετώπισε μετά το τέλος του δεύτερου σετ, κατάφερε να βγάλει αντίδραση και να επιτρέψει στον Αλκαράθ να πάρει μόνο δύο games στο τρίτο σετ.

Ο Ντε Γιονγκ μείωσε σε 2-1 στα σετ και στο τέταρτο σετ κατάφερε να... σπάσει δύο φορές το σερβίς του Αλκαράθ. Βέβαια, ο Νο.3 του κόσμου μπόρεσε και έκανε τα διπλάσια breaks στο σερβίς του Νο.176 στο κόσμο και με 6-2 πήρε το σετ και συνάμα το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στον τρίτο γύρο ο Αλκαράθ πρόκειται ν' αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σεμπάστιαν Κόρντα - Κβον Σουνγού.

Λίγο αργότερα, ο Αντρέι Ρούμπλεφ πήρε νίκη straight sets επί του Πέδρο Μαρτίνεθ και με σκορ 6-3, 6-4, 6-3 σφράγισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Roland Garros.

Ο Ρώσος τενίστας ήταν από την αρχή έως το τέλος ανώτερος του αντιπάλου του και δεν του επέτρεψε σε καμία περίπτωση να αποκτήσει ελπίδες για κάτι θετικό στην αναμέτρηση. Ο Ρούμπλεφ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έκανε το 2-0 στα σετ (6-3, 6-4) και στο τρίτο σετ χρειάστηκε μόνο 36 λεπτά για να κάνει το 6-3.

Στον τρίτο γύρο ο Αντρέι Ρούμπλεφ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον τενίστα που θα πάρει την πρόκριση από το ζευγάρι Αλεξάντρ Μίλερ - Ματέο Αρνάλντι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα