Τσιτσιπάς: «Ο Ναδάλ έφερε το τένις στο χώμα σε επίπεδο που δεν υπήρχε»

Newsroom
tsitsipas_rome24_1
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του μίλησε με θαυμασμό για τον Ράφαελ Ναδάλ και πώς ο Ισπανός άλλαξε το τένις στις χωμάτινες επιφάνειες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αφού ξεπέρασε τις δυσκολίες του πρώτου σετ, μετά έφθασε σε μια άνετη νίκη επί του Μάρτον Φούτσοβιτς με 3-0 σετ στην πρεμιέρα του στο Roland Garros.

Ο 25χρονος παίκτης σε δηλώσεις του στο Eurosport Greece αναφέρθηκε στο πώς ξεκλείδωσε τον αγώνα με τον Φούτσοβιτς, για τον επόμενο αγώνα του με τον Ντάνιελ Αλτμάιερ, αλλά κυρίως αναφέρθηκε στον Ράφαελ Ναδάλ.

«Ο Ράφα για εμένα αποτελεί ίνδαλμα στις χωμάτινες επιφάνειες, η αγνωνιστικότητα, η κυριαρχία που έχει επιβάλει στο tour, είναι κάτι το αξιοθαύμαστο. Εχει φέρει το τένις στο χώμα σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο που δεν γνωρίζαμε πριν έρθει, δίνει μια τελείως διαφορετική γεύση για το πώς παίζεται το τένις στο χώμα, με εμπνέει πραγματικά για να πάρω και να προσθέσω κάποια από τα δικά του στοιχεία στο δικό μου παιχνίδι» είπε ο Τσιτσιπάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα