Πρόκριση θρίλερ για Ρούνε και μονομαχία με Ρουντ στα προημιτελικά του Roland Garros

 Πρόκριση θρίλερ για Ρούνε και μονομαχία με Ρουντ στα προημιτελικά του Roland Garros
Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος οι Χόλγκερ Ρούνε και Κάσπερ Ρουντ θα συναντηθούν για μια θέση στα ημιτελικά του Roland Garros.

Η συνάντηση ανάμεσα στον Χόλγκερ Ρούνε και τον Κάσπερ Ρουντ στα προημιτελικά του Roland Garros, δεν χάλασε, αν και χρειάστηκε να εξελιχθεί ένα θρίλερ τεσσάρων ωρών για να βγει το «Ρου εναντίον Ρου». Και να έχουμε μια αναμέτρηση, όπως και πέρυσι στην οκτάδα, όταν ο Ρουντ είχε επικρατήσει με 3-1.


Ο Χόλκερ Ρούνε χρειάστηκε το super tie break στο 5ο σετ για να νικήσει τον Αργεντινό, Φρανσίσκο Σερούντολο με 7-6(3), 3-6, 6-4, 1-6, 7-6(10-7) και να περάσει στα προημιτελικά, ισοφαρίζοντας την περσινή του επίδοση-ρεκόρ στο Roland Garros.

Στο 5ο σετ ο Ρούνε με break προηγήθηκε με 5-4 και είχε την ευκαιρία σερβίροντας να «σφραγίσει» τη νίκη, όμως ο 20χρονος Δανός την έχασε. Ο Σερούντολο με δικό του break ισοφάρισε 5-5, προηγήθηκε 6-5 και ο Ρούνε με love game έστειλε το σετ στο tie break των 10 πόντων. Εκεί ο Σερούντολο προηγήθηκε 7-6, όμως ο Ρούνε με τέσσερις πόντους στη σειρά έφθασε στο 10-7 και στην τελική κατάκτηση της νίκης.


Ασταμάτητος ο Ρουντ

Ο Κάσπερ Ρουντ πιο ουσιαστικός στα κρίσιμα σημεία και καθάρισε την πρόκριση στα τρία σετ επί του Χιλιανού, Νίκολας Τζάρι με 7-6(3), 7-5, 7-5. Ο Νορβηγός παρότι είχε 25 λιγότερους winners (56-31), είδε τον αντίπαλό του να υποπέφτει σε 67 αβίαστα λάθη, με τον ίδιο να έχει 32, αντίστοιχα. Ο Ρουντ, φιναλίστ πέρυσι στο Roland Garros, έχει χάσει μόλις δύο σετ στα τέσσερα παιχνίδια του στη φετινή του παρουσία στο Παρίσι.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα