Mamma mia Σβιτολίνα, πέρασε την Κασάτκινα και είναι στα προημιτελικά του Roland Garros

Η Ελίνα Σβιτολίνα πανηγυρίζει
Η Ελίνα Σβιτολίνα κέρδισε με 2-0 σετ την Ντάρια Κασάτκινα και ένα χρόνο μετά την γέννηση του παιδιού της, παίζει στα προημιτελικά του Roland Garros.

Σε ένα παιχνίδι με 11 breaks, η… μαμά Ελίνα Σβιτολίνα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντάρια Κασάτκινα και να προκριθεί στα προημιτελικά του Roland Garros!

Κέρδισε με 2-0 σετ (6-4, 7-6) και περιμένει την Σαμπαλένκα ή την Στέφενς, στην μεγάλη της επιστροφή μετά την γέννηση του παιδιού της πέρυσι.

Η Ουκρανή εκμεταλλεύτηκε τα δύο break που έκανε στο πρώτο σετ (προηγήθηκε 4-1), κλείνοντάς το στο 6-4.

Στο δεύτερο σετ η μία έσπαγε το σερβίς της άλλης, αλλά η Σβιτολίνα σέρβιρε δύο φορές για να κλείσει το ματς και την πρόκριση. Σε καμία από τις δύο δεν τα κατάφερε αφού δέχτηκε break από την πεισματάρα Κασάτκινα. Το σετ οδηγήθηκε στο tie break όπου προηγήθηκε με 3-1, η Κασάτκινα ισοφάρισε σε 3-3 και 5-5, αλλά δύο άστοχα χτυπήματα της Κασάτκινα, έστειλαν την Σβιτολίνα στα προημιτελικά, με τον σύζυγό της, Γκαέλ Μονφίς, να πανηγυρίζει έξαλλα στην κερκίδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα