Οι Τσιτσιπάς και Σάκκαρη μαθαίνουν την κλήρωσή τους στο Roland Garros

Ο Τσιτσιπάς επιχειρεί στοπ βολέ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα μάθουν το μεσημέρι της Πέμπτης το μονοπάτι τους στο Roland Garros.

H ώρα για την κορύφωση της χωμάτινης σεζόν πλησιάζει, το κυρίως ταμπλό του Roland Garros αρχίζει την Κυριακή (28/5) με τα μεγάλα αστέρια να βρίσκονται στο Παρίσι.

Την Πέμπτη (25/5, 15:00) γίνεται η κλήρωση με τους Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη να μαθαίνουν τον πρώτο τους αντίπαλο και το μονοπάτι που θα κληθούν να διασχίσουν στην προσπάθεια διάκρισης.


Ο Τσιτσιπάς είναι Νο.5 στο ταμπλό του απλού ανδρών, πίσω από τους Αλκαράθ, Μεντβέντεφ, Τζόκοβιτς, Ρουντ και μπροστά από τους Ρούνε, Ρούμπλεφ, Σίνερ, Φριτζ και Οζέρ-Αλιασίμ. Για τον Τσιτσιπά θα είναι η 7η συμμετοχή στο γαλλικό Όπεν, με κορυφαία στιγμή την πορεία του μέχρι τον τελικό του 2021 απέναντι στον Τζόκοβιτς.

Η Μαρία Σάκκαρη είναι Νο.8 στο ταμπλό, πίσω από τις Σβιόντεκ, Σαμπαλένκα, Πεγκούλα, Ριμπάκινα, Γκαρσία, Γκοφ και Ζαμπέρ.
Και για τη Σάκκαρη θα είναι επίσης η 7η παρουσία της στο Roland Garros, έχοντας να επιδείξει την παρουσία της μέχρι τα ημιτελικά το 2021.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα