Roland Garros: Κρίνονται τα δύο εισιτήρια για τον τελικό των ανδρών

Newsroom
Roland Garros: Κρίνονται τα δύο εισιτήρια για τον τελικό των ανδρών
Δύο ημιτελικοί στους άνδρες σήμερα, ωστόσο όλα τα μάτια θα πέσουν πάνω στον πρώτο ανάμεσα στον Ραφαέλ Ναδάλ και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Μετά τους ημιτελικούς των γυναικών, σειρά έχουν σήμερα (3/6) οι άνδρες στο Roland Garros και φυσικά όλα τα βλέμματα στρέφονται γύρω από το παιχνίδι του Ραφαέλ Ναδάλ με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο Ναδάλ κατάφερε να κερδίσει τον Τζόκοβιτς σε ένα εκπληκτικό ματς με 3-1 σετ, ενώ ο Ζβέρεφ κέρδισε τον Αλκαράθ και για πρώτη φορά στην καριέρα του επικράτησε επί παίκτη του Top10 σε grand slam. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 15:45 (Eurosport 1, όπως και ο άλλος ημιτελικός).

Ο Ναδάλ, που σήμερα έχει και γενέθλια (36 ετών) θα παίξει για 15η φορά σε ημιτελικό στο Roland Garros, όπου έχασε μόνο έναν (13-1), πέρσι από τον Τζόκοβιτς. Για τον Ζβέρεφ θα είναι η δεύτερη (διαδοχική) παρουσία στα ημιτελικά μετά την περσινή όπου έχασε από τον Τσιτσιπά.

Να τονιστεί πως αν ο Ζβέρεφ κατακτήσει τον τίτλο, τότε θα είναι το νέο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αυτή θα είναι η 10η συνάντησή τους, με τον Ναδάλ να προηγείται με 6-3 στις νίκες. Θα είναι μόλις η δεύτερη κόντρα τους σε grand slam μετά από αυτή του 2017 στο Australian Open όπου ο Ισπανός επικράτησε με 3-2.

Αμέσως μετά από αυτό το παιχνίδι και όχι πριν τις 18:30 ώρα Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ του Κάσπερ Ρουντ και του Μάριν Τσίλιτς.

Ο Ρουντ για πρώτη φορά έφτασε σε ημιτελικό grand slam ενώ ο Κροάτης κυνηγά να γράψει ιστορία καθώς αν προκριθεί στον τελικό θα μπει στη λίστα αυτών που θα έχουν παίξει τουλάχιστον μία φορά σε τελικό και των 4 grand slam (φιναλίστ το 2017 στο Wimbledon και το 2018 στο Australian Open, νικητής το 2014 στο US Open)!

Αυτή θα είναι η 3η συνάντηση των δυο παικτών, με τον Νορβηγό να έχει 2-0 νίκες.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (03/06):

15:45: Ναδάλ (5) - Ζβέρεφ (3)

(όχι πριν τις) 18:30: Ρουντ (8) - Τσίλιτς (20)

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα