H Μορεσμό και επίσημα διευθύντρια του Roland Garros

Newsroom
H Μορεσμό και επίσημα διευθύντρια του Roland Garros
Το πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στις γυναίκες, η Αμελί Μορεσμό, είναι η νέα επικεφαλής του Roland Garros.

Στα 42 της χρόνια η Αμελί Μορεσμό γράφει ιστορία στο Roland Garros.

Όχι ως… παίκτρια, αλλά ως η πρώτη γυναίκα επικεφαλής του grand slam καθώς ανακοινώθηκε και σήμερα η παρουσία της στη θέση της διευθύντριας.

Η Μορεσμό αντικατέστησε τον Γκι Φορζέ ο οποίος παραιτήθηκε μετά από 5 χρόνια παρουσίας στο πόστο. Δημοσιεύματα ανέφεραν πως η παραίτησή του έχει να κάνει με την εμπλοκή του ονόματός του στα Pandora Papers, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί αυτό.

«Είμαι πολύ περήφανη που εντάσσομαι στην ομάδα του Roland Garros. Αποδέχτηκα τη θέση της διευθύντριας του τουρνουά με ξεκάθαρες φιλοδοξίες. Θα τις κουβαλήσω με τα ίδια υψηλά στάνταρντς, την ίδια ελευθερία και το ίδιο πάθος, που πάντα με χαρακτήριζαν» ανέφερε το πρώην Νο1 του κόσμου και κάτοχος δύο τίτλων σε Grand Slam (Australian Open, Wimbledon το 2006).

Τα τελευταία χρόνια η Μορεσμό εργαζόταν ως προπονήτρια και είχε αναλάβει μεταξύ άλλων τον Αντι Μάρεϊ και την Μαριόν Μπαρτολί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα