Roland Garros: Παραιτήθηκε από την θέση του διευθυντή ο Φορζέ

Newsroom
Roland Garros: Παραιτήθηκε από την θέση του διευθυντή ο Φορζέ
Ο Γκάι Φορζέ, ο επικεφαλής του Roland Garros, παραιτήθηκε από την θέση του εν μέσω… Pandora Papers.

Ο διευθυντής του Roland Garros και πρώην άσος του τένις, ο Γκάι Φορζέ, παραιτήθηκε από την θέση του.

Για άγνωστους προς το παρόν λόγους, ο Φορζέ αποφάσισε να αφήσει το πόστο του από το grand slam, αλλά και από το Masters του Παρισιού.

Ο 56χρονος παράγοντας φημολογείται πως η παραίτησή του έχει να κάνει και με το γεγονός ότι το όνομά του βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά των Pandora Papers, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αυτή η πληροφορία.

Η Γαλλική ομοσπονδία επιβεβαίωσε την παραίτηση του Φορζέ, που υπό την ηγεσία του το Roland Garros αναβαθμίστηκε σημαντικά όσον αφορά τις εγκαταστάσεις. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της χρονιάς, όπως διευκρινίζει η ομοσπονδία κι ενώ είχε δικαίωμα να το ανανεώσει, δεν θα το κάνει.

Να τονιστεί πως όταν το όνομα του Φορζέ βγήκε στην επιφάνεια στα Pandora Papers, η επιτροπή δεοντολογίας της ομοσπονδίας τένις είχε συνεδριάσει, αθωώνοντας τον Φορζέ και επιτρέποντάς του να συνεχίσει στο πόστο του.

Να τονιστεί ότι στην λίστα των Pandora Papers, υπάρχουν κι άλλα ονόματα από τον χώρο του αθλητισμού όπως ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Λουίς Σουάρες, ο Ανχελ Ντι Μαρία, ο Μίνο Ραϊόλα, ο Κάρλο Αντσελότι, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο Βάλτερ Ζένγκα, ο Τζιανλούκα Βιάλι, ο Ζακ Βιλνέβ, ο Κλάρενς Ζέερντοφ, ο Ιβάν Ζαμοράνο, ο Ντιέγκο Φορλάν και ο Ντιέγκο Γοδίν, μεταξύ άλλων.



 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα