Τσιτσιπάς: «Τα παιχνίδια με τον Τζον θέλουν υπομονή» (vids)

Τσιτσιπάς: «Τα παιχνίδια με τον Τζον θέλουν υπομονή» (vids)
O Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με το παιχνίδι του Τζον Ίσνερ και τον τρόπο που ξεπέρασε το εμπόδιο του.

Για την σπουδαία πρόκριση στον 4ο γύρο του Roland Garros του επί του Τζον Ίσνερ μίλησε αμέσως μετά το παιχνίδι στην on court συνέντευξη αλλά και στη συνέχεια στην ΕΡΤ ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έληνας τενίστας σημείωσε πως πάντα τα παιχνίδια με τον Αμερικανό είναι δύσκολα και θέλουν υπομονή ενώ τόνισε ότι από το σημείο που άρχιζε να βγάζει καλές επιστροφές πίστεψε ότι μπορεί να "σπάσει" το αντίπαλο σερβίς.

«Ήταν ένας αγώνας με πολύ υπομονή, εναντίον στον Τζον που σερβίρει πάντα καλά. Είναι παιχνίδια πάντα στο ίδιο μοτίβο. Κατάφερα και επέστρεψα μπάλες από ένα σημείο και μετά και αυτό μου έδωσε ψυχολογία να πιστέψω ότι μπορώ να κάνω κάτι απέναντι στο σερβίς του.

Ήμουν συνεπής στα δικά μου σερβίς γκέιμ. Υπήρχε θυμός και εκνευρισμός, ένιωθα πως το μυαλό μου δεν ήταν εκεί που έπρεπε. Υπήρχε άγχος πως δεν θα ξαναμπώ στην ζώνη, να παίξω όπως θέλω να παίζω αλλά βρήκα τελικά το ρυθμό μου.

Ο Ίσνερ είναι ένας δυνατός παίκτης, μαθαίνω πολλά παίζοντας εναντίον του. Ήταν ένα… ψηλό εμπόδιο», είπε μεταξύ άλλων ενώ για τον επόμενο αντίπαλο (Καρένιο Μπούστα) σημείωσε: «Αυτό που σκέφτομαι είναι να κοιμηθώ νωρίς, να κάνω την αποθεραπεία μου και τα υπόλοιπα αύριο».

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα