Το απόγευμα του Σαββάτου η «μάχη» της Σάκκαρη με την Μέρτενς

Το απόγευμα του Σαββάτου η «μάχη» της Σάκκαρη με την Μέρτενς
Η Μαρία Σάκκαρη επιστρέφει στη δράση το απόγευμα του Σαββάτου στο Roland Garros και θα παίξει μετά από τις 16:30 με την Ελίζ Μέρτενς.

Μετά από το Australian Open (2020) και το US Open (2020) η Μαρία Σάκκαρη θα προσπαθήσει το Σάββατο να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της στον 4ο γύρο και στο Roland Garros.

Η Ελληνίδα τενίστρια που είναι στο Νο18 κόσμου αντιμετωπίζει την Βεγλίδα Ελίζ Μέρτενς που είναι στο Νο15 και είναι από τις καλύτερες φίλες της.

Ο αγώνας τους είναι 3ος στο Simonne Mathieu και θα ξεκινήσει μετά από τις 16:30. Το πρώτο παιχνίδι στο κορτ είναι αυτό της Μούτσοβα με την Στίβενς (12:00) και θ' ακολουθεί εκείνο του Αλκαράζ με τον Στρουφ.

Η Μαρία Σάκκαρη και η Ελίζ Μέρτενς έχουν παίξει 7 φορές με την Βελγίδα να έχει 4 νίκες αλλά η Ελληνίδα έχει κερδίσει στο μοναδικό παιχνίδι στο χώμα και μάλιστα στο τουρνουά που κατέκτησε τίτλο (2019, Ράμπατ).

Οι Big-3 επιστρέφουν

Το Σάββατο θα δούμε στο Roland Garros ξανά τους Ρότζερ Φέντερερ, Ράφα Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος που είναι και στο Νο1 κόσμου θα παίξει στις 15:00 με τον Ρικάρντας Μπεράνκις ενώ στις 22:00 στο Philippe Chatrier θα δούμε τον Φέντερερ με τον Κέπφερ.

Ο 13φορές νικητής Ράφα Ναδάλ θ' αγωνιστεί στις 17:00 στο Suzanne Lenglen με τον Κάμερον Νόρι.

Ημέρα Σβιάτεκ στο Παρίσι

Την ίδια ημέρα θα δούμε στο κεντρικό κορτ την Ίγκα Σβιάτεκ (στις 17:00 με την Κονταβέιτ) ενώ η Σβιτολίνα θα παίξει με την Κρεϊτσίκοβα, η Κένιν με την Πεγκούλα και η Γκάουφ με την Μπρέιντι.

Θυμίζουμε η Σβιάτεκ είναι η νικήτρια του 2020 και από τα φαβορί και για το 2021.

Στη δράση επιστρέφουν οι Μπερετίνι και Σβάρτσμαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το πρόγραμμα του Σαββάτου.

  • Tags:
 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα