Νυχτερινό το παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Ίσνερ

Νυχτερινό το παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Ίσνερ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θ' αντιμετωπίσει το βράδυ (22:00) της Παρασκευής τον Τζον Ίσνερ για τον 3ο γύρο του Roland Garros.

Βραδυνό, άρα και χωρίς θεατές, θα είναι το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Τζον Ίσνερ για τον 3ο γύρο του Roland Garros.

Ο Έλληνας και ο Αμερικανός θα παίξουν την Παρασκευή (όχι πριν από τις 22:00) στο Philippe Chatrier με έπαθλο μια θέση στους "16".

Μάχη Νο6 Τσιτσιπά-Ίσνερ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θ' αντιμετωπίσει για 6η φορά στην καριέρα του τον Αμερικανό Τζον Ίσνερ ο οποίος είναι ίσως ο καλύτερος σέρβερ στο Tour.

Κανένα από τα 5 παιχνίδια τους δεν έχει διεξαχθεί στο χώμα και ο Έλληνας έχει 3-2 νίκες επί του Αμερικανού ο οποίος είναι στο Νο34 κόσμου και βλέπει τον... κόσμο από τα 2.08μ.

Στο 1ο τους παιχνίδι το 2017 στην Κίνα ο Ίσνερ είχε επικρατήσει με 2-0 ενώ είχε κερδίσει τον Στέφανο και στο Wimbledon 2018 στον 4ο γύρο με 3-0 σετ.

Το σερί του Έλληνα

Μετά από το Wimbledon ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ηττήθηκε ξανά από τον Τζον Ίσνερ.

Τον κερδίζει το 2019 στο Πεκίνο, το 2020 στο Σινσινάτι και το 2021 στο Ακαπούλκο με τον Έλληνα να μην έχει χάσει ούτε σετ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τα 11 σετ τα 7 έχουν κριθεί στο τάι μπρέικ.

Επιστρέφει η Σερένα

Την Παρασκευή θα δούμε ξανά και την Σερένα Γουίλιαμς η οποία θα παίξει στο κεντρικό κορτ στις 17:00 με την Αμερικανίδα Ντανιέλ Κόλινς.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα αντιμετωπίσει τον Λάζλο Τζέρε στο Philippe Chatrier εκεί όπου θα προηγηθεί στις 13:00 ο αγώνας της Βικτόρια Αζαρένκα με την Μάντισον Κις.

Στη δράση επιστρέφει και ο Μεντβέντεφ (απέναντι στον Οπέλκα) αλλά και η Σαμπαλένκα που θα παίξει με την Παβλιουτσένκοβα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το πρόγραμμα της Παρασκευής.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα